Artiklar av Carling

12
5

Quantum Theory

Det gläder oss att Gears of War 3 kom ut tidigare än beräknat. Men vänta nu, det här är inte Gears of War 3, det är... Quantum Theory.

8

Alien Breed 2: Assault

Uppfödningen av rymdvarelser verkar aldrig ta slut. Alien Breed 2: Assault tar vid där föregångaren slutade och det är ingen tvekan om att anfall är enda försvar.

13

Spider-Man: Shattered Dimensions

Spider-Man i en minst sagt schizofren utgåva där allt verkar vara möjligt – kan det vara något för oss som gillar vår vänlige spindelgranne? Vi berättar allt om att kasta nät i splittrade dimensioner.

10

Shank

Det är dags att slipa knivarna, ladda pistolerna och se till att motorsågskedjan är väloljad. Shank är här och han är så förbannad över att hans flickvän är död att han tänker avliva allt som kommer i hans väg.

25

Toy Story 3

Toy Story var världens första helt datoranimerade långfilm och Pixar revolutionerade konceptet tecknad film. Med två uppföljare ute kan vi bara konstatera att leksakernas värld är framgångsrik. Frågan är hur bra det blir i spelform.

1

Blacklight: Tango Down

Att spel är roligast tillsammans är någonting som Zombie Studios har tagit fasta på i Blacklight. Vi har djupdykt i deras Xbox Live Arcade-shooter och kan avkunna dom.

23

Crackdown 2

Mer och bättre är två ledord när Ruffian Games plockar den digitala stafettpinnen från Realtime. I Crackdown 2 bjussar de på en fullödig actionstänkare värdig 2007 års ansträngning. FZ:s recensent har dissekerat innehållet.

91

Naughty Bear

En stygg björn som hämnas på sina kompisar – kan det vara värt att lägga pengar på? Kanske för den som hatar teddybjörnar eller vill få ut oförlöst hämndfrustration, men för oss andra... nja.

41

Udda prestationer

Prestationer i Xbox 360-spel kan vara enkla att klara, men för det mesta krävs en hel del spelande och det finns några som är riktigt udda. FZ guidar dig genom de prestationer ingen klarar och som du inte trodde fanns.

15

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prinsen som aldrig verkar bli kung är tillbaka, smidigare än någonsin. Ubisoft lovar att han är mer likt den ursprungliga serien. Vi berättar om det stämmer.

7

Enslaved

Efter vår förhandstitt av Enslaved för några veckor växte bara nyfikenheten kring titeln som utvecklas av studion bakom coola Heavenly Sword. Vi slängde därför ett gäng frågor på Tameem Antoniades, en av grundarna tillika chefsdesigner på projektet.

18

Dead to Rights: Retribution

Polismannen Jack Slate är tillbaka i nästa del av Dead to Rights-serien. Samma stad, samma hund, samma våld - det mesta är sig likt.

15

Enslaved

Dystopier finns det gott om och de flesta utspelas i en sönderbombad värld. Det är dock inte fallet för Enslaved, som går mot strömmen och erbjuder en helt annan framtidsvision. Här berättar vi vad som hittills läckt ut om Ninja Theorys nästa.

6

MotoGP 09/10

Är du redo att bränna gummi och slå dig halvt fördärvad? Motorcykeltävlingen nummer ett är här, direkt i din konsol och allt du behöver göra för att köra din favorithoj är att hosta upp en styv femhundring.

51

Bioshock 2

Alla ni som tycker det är trist att bli instängd i en klaustrofobisk miljö tillsammans med vettvillingar som inte vill någonting annat än att ta livet av dig på de mest plågsamma sätt, ni kan sluta läsa här. Ni andra, välkomna ner i djupet tillsammans med oss när vi recenserar Bioshock 2.

45

MAG

Det är dags att ladda bössan - tillsammans med 255 andra spelare kan du skjuta så mycket du orkar. Vi testar årets förmodligen mest välbefolkade FPS.

19

Band Hero

Om du tänkt starta ett garageband kan du kanske vänta ett tag innan du börjar köpa instrument. Band Hero är här och det är ingen dum början på en musikkarriär, det jobbiga kan vara att släpa ut din Xbox, TV och förstärkare i garaget…

20

EyePet

Vill du ha ett husdjur men är pälsallergiker? Eller tål du inte doften av ladugård hemma i vardagsrummet? Lugn, nu finns EyePet – ditt virtuella husdjur.

11

Bakugan

Tycker du som många andra att Pokémon, Yu-Gi-Oh och Bakugan är lite för krångligt att spela i verkligheten? Varför inte göra som vi och testa att köra det sistnämnda på konsol? Det är en trevligare upplevelse än vad du kan tro.

18

WWE SmackDown! vs. RAW 2010

Om du har bråkat med grannen/partnern/chefen och inte vill göra upp i verkligheten kan vi rekommendera WWE Smackdown! vs Raw 2010. Du får garanterat ut alla aggressioner.

20

Lips: Number One Hits

Microsoft och utvecklaren Inis gjorde Xbox 360 till en karaoke-maskin när de släppte Lips, på samma sätt som Playstation har sitt Singstar. Nu kommer uppföljaren, [/i]Lips: Number One Hits[/i], och vi ger dig en trumhinnesprängande syn på hur du kan göra för att sabba dina stämband.

27

Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes

Det är dags att svinga ljussabel igen när hjältarna från Star Wars är tillbaka. Ljussabeln är förmodligen det coolaste som finns, men räcker det för att få Republic Heroes att fungera?

15

Magna Carta II

I väntan på Elder Scrolls V suger jag åt mig vartenda rollspel som en svamp suger åt sig vatten. Magna Carta II sätter ribban högt och ett nytt fräsch rollspelande utlovas.

20

NHL 2K10

En iskall hall, fullt med gaphalsar. Lukten av svettiga män blandas med stanken av utspilld öl. Nej, du är inte på hembygdsföreningens vintermöte, det handlar om ishockey när vi testar NHL 2K10.

24

Mionix Keid 20

Keid är ett stjärnsystem som ligger 16,5 ljusår från jorden. Med headsetet Keid 20 lovar tillverkaren Mionix en kvalité som ligger ljusår före spelen. I vår recension får du reda på om det stämmer.

14

Singstar Motown

Känner du att dagens musik inte är någonting för dig och vill du återvända till soulens vagga? Då är Singstar Motown något för dig. Annars, nja… då kanske du kan lägga ett par hundra spänn på någonting annat.

12

Marvel Ultimate Alliance 2

I den ultimata alliansen hittar vi kopiösa mängder superhjältar som inget hellre vill än att spöa skurkar med krafter ingen trodde fanns. Har vi hört det förut, eller finns det möjligtvis något nytt i Marvel: Ultimate Alliance 2?

40

Wet

Rubi Malone är en riktigt arg tjej som skjuter först och struntar i att fråga. I Wet ska du hjälpa henne igenom ett blodstänkt äventyr, men frågan är om det finns någonting nytt i detta nya actionspel.

16

Trivial Pursuit

Brädspelens intåg i den elektroniska spelvärlden fortsätter och nu har turen kommit till Trivial Pursuit. Men hur kul är frågesport på konsol? Svaret får du i vår recension.

24

Trials HD

Doften av bensin sträcker sig ända ut i vardagsrummet. Det går undan och ingen som inte har en dödslängtan skulle försöka sig på något liknande i verkligheten. Som tur är går det tack vare Trials HD att köra som en vettvilling utan att riskera mer än en vrickad tumme.

12