Inatt skrev vi om den nya teasern till #Natural Selection 2 - och idag kan vi glatt meddela att den tagit sig in i vårt arkiv tillsammans med tre konceptbilder och lite ny information.

Som tidigare är det två sidor, människor mot rymdvarelser, där människorna arbetar i skvadroner för att möta rymdvarelserna. Vilka i sin tur kan spela som en agil Skulk, en fläskig Gorge, en flygande Lerk, en mordisk Fade eller den gigantiska Onos. Commandern är självklart tillbaka och bygger byggnader, samlar in resurser och uppgraderar.

Som utomjording infekterar man i realtid världen med ett kompakt slem, vilket eldkastare används för att motarbeta. Utvecklarna #Unknown Worlds berättar att även att du som spelare kommer få tillgång till hela deras utvecklingsfaderulla med allt vad skript samt grafiska funktioner heter. Kontinuerliga uppdateringar utlovas också, med nya vapen, nivåer och förmågor.

Kraven för att spela spelet är verkligen inga demonkrav - 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 9 Grafikkort, Windows 2000/XP/ME/98, mus, tangentbord och självklart en internetuppkoppling. Spelet väntas ut under fjärde kvartalet i år och är redan nu förbokningsbart via deras hemsida.

[video=3140]

Fantastiskt. :) Att de var så pass nära release (okej, det finns ju alltid förseningar, vi får se) trodde jag faktiskt inte. Det gick så slött hela tiden och verkade vara så ofantligt mycket velande att man tappade intresset mer och mer, och så till slu... 30/05 åh va sweet, har väntat på det här forverer, lirade ns som en tog för några år sen, och 2an har man bara väntat på men det har ju inte direkt hänt så mycket på länge, men nu äntligen :) teaser och releasedatum !!! kan de bli bättre? :D 29/05 Bästa modden till HL och spelet som fick mig att fastna i PC spels träsket.. Givet köp! 29/05 Nä inte på Steam, på deras hemsida. Gör om gör rätt! 29/05 Var är det förbokningsbart på STEAM? Inget skyltar om att det ens finns i deras databas. Inte ens sökmotorn deras hittar något. 29/05 Konstigt att det inte går att ladda ner eller? Det kommer ju inte ut förän i höst... 29/05 går fortfarande inte att ladda ner det på steam D: får ta och installera gamla NS1 igen ^^ 29/05 Bokar jag det nu så har jag inte pengar till cigg fyfan är jag i helvetet nu igen. Använder sig av LUA kod så jag som nuförtiden spelar custom på NS1 är glad. 29/05 Minst sagt smaskigt. Man borde dra igång en tråd här i forumet angående en FZ NS2-klan, tycker jag nästan! Det skulle sitta, det! 29/05 har aldrig hört talas om.. älskar hl/hl2 och alla moddar osv. Det har gått så pass långt att jag har svårt o gilla andra fps bara för att det inte känns "hl". är detta nån hydrid mellan fps och rts eller? lät så i nyheten. ska glo lite gameplay på youtu... 29/05
Skicka en rättelse