Iphone 5? Snål-Iphone 4? Nytt operativsystem? Nästa vecka lyfter Apple på locket.

På tisdag presenterar #Apple framtiden för Iphone och stora delar av den teknikintresserade delen av mänskligheten drabbas av temporär hajphysteri. Efter månader av vilda spekulationer står det nu klart att den lika dyrkade som baktalade teknikjätten låter täckelsen falla för nästa telefonmodell, och det sker med start klockan 19 svensk tid på företagets högkvarter i Cupertino i Kalifornien.

Nyblivne vd:n Tim Cook sköter presentationen, som med Apple-mått mätt har tillkännagivits ovanligt tydligt: inbjudan innehåll nedanstående bild samt texten ""Let's talk Iphone."

Nya Iphone-modeller har tidigare släppts under sommaren, men efter att så inte skedde i somras har det spekulerats vilt i vad som bubblar i Apple-grytan. I nuläget gissar många på Iphone 5 (alltså en helt ny modell, gissningsvis med kraftfullare processor), en uppdaterad Iphone 4-variant (brukar kallas Iphone 4S av spekulationskören), IOS 5 (nästa generation operativsystem för Apples mobila enheter) och/eller något annat Iphone-relaterat. Det gissas också att den nya telefonen/de nya telefonerna börjar säljas i vissa länder redan kring den 14 oktober.

Med mängder av lättillgängliga och billliga spel i App Store kan Iphone ses som ett reellt hot mot de visserligen mer avancerade men också betydligt mer kostsamma spelen till #Sonys och #Nintendos bärbara konsoler. Återstår att se om och i så fall hur nästa Iphone-modell påverkar Nintendo 3DS och Playstation Vita.

http://www.svd.se/naringsliv/apple-lanserar-ny-telefon_6525286.svd Fräckare än så var det inte. Tar de fullpris för den eller? 04/10 Men pölsa är ju gott ;) 30/09 ptja, lägger de ribban på att kalla "surfa med helfönster" som feature, så förstår man att apple sliter som djur att hinna ifatt. 29/09 Irriterande artikel, totalt poänglös för en spelsida som denna. Om nu många spelar på den där iphone som ni skrev, och att det finns mycket spel på App-store, låt gå. Men ni agerar väldigt partiskt, det finns minst lika mycket spel till Android, som des... 29/09 och för att svara på dig mrpeters, skulle jag gå till en hamburgerbar så skulle jag inte bli glad om dagen lunch vore pölsa 29/09 dom enda människorna som gillar detta nyhet är Apple fanatiker och Iphone ägare (egentligen samma sak) och jag tror inte dom flesta bryr sig om själva spelpotentialen i telefonen (som också finns i Android telefoner) utan bara för dess hype 29/09 Så du anser att FZ ska anpassa sitt utbud efter dina åsikter och din smak? *host* Här kära FZ medlemmar har vi en blivande diktator! *host* Hur som helst.. Du kan inte förvänta dig att FZ ska ändra sitt utbud för att ett fåtal personer inte gillar nyhet... 29/09 Även en riktig spelsida kan ibland drista sig till att skriva om en produkt åtskilliga människor finner stort nöje i att spela på. Gillar man inte de nyheterna får man nöja sig med de av våra nyheter som inte handlar om den förhatliga Iphonen. Det är... 28/09 "iBall" - en boll du kan göra allt onödigt med utan att innehålla nyttofunktionerna som eventuellt kan finnas i de andra produkterna. Ungefär samma hållbarhet som de andra produkterna också; 1½ år om du är skötsam, men tappar du den en gång är det kört.... 28/09 Skulle inte ta i en iPhone med tång, riktig skitmobil. Ingen annan produkt från Apple heller tbh. De 10 senaste updatesen till ios har ju bara varit för att försöka komma ikapp android. 28/09
Skicka en rättelse