Battlefield 3 är släppt och vad passar bättre än att lira på vår server?

Inatt höll #Dice hov på Webhallen i Stockholm för att fira släppet av #Battlefield 3 och kränga det till alla som inte orkade vänta till morgonen. För att du ska ha någonstans att kriga har vi, tillsammans med PC Gamer och Onlinegamer.se, satt upp en server med plats för 64 soldater som vill spela Conquest.

Vi har också skapat en officiell FZ-pluton men eftersom platserna är begränsade till 100 lär de ta slut snabbt och stödplutoner kommer att bildas om det finns intresse. Vi ses online!

Fotnot: Flera besökare rapporterar problem med att ansluta till multiplayer-servrar när UPNP (Universal Plug and Play) är aktiverat på deras router. Vi har kontaktat Dice för att se om det är ett generellt problem eller knutet till vissa modeller. Tillsvidare kan du läsa här om vilka portar som måste vara öppna för att Battlefield 3 ska kunna köras online.

Senaste patchen är på nu. - End of round crash fix - Connection fix to avoid players occasionally being rejected during a join attempt - Ghost server fix - Enhanced kick reasons to better match situations for which they are issued Killcam är off nu. Vi... 31/10 Yes please! 31/10 Killcam kan man stänga av, gör ingen nytta ändå. 30/10 Vill folk ha på HC regler? vars.autoBalance true vars.friendlyFire true vars.killCam false vars.miniMap true vars.hud false vars.3dSpotting false vars.miniMapSpotting true vars.nameTag false vars.3pCam false vars.regenerateHealth false vars.vehicleSpawn... 29/10 Det verkar som mer och mer folk skriver att dom har ett problem med disconnect from server, ännu en gång stäng av UPnP i routern. Om ni har kvar problemet ändå så testa en annan server. Har kört så gott som 24/7 sen jag fick det i brevlådan. 29/10 BF3 servern flyttas till fetare hårdvara om 20 minuter, antar att de behöver lite downtime för det. Den är igång igen så fort som möjligt. 28/10 Spelade också 6 timmar. Der jag hade problem med var "Admin kick" trots PB-uppdatering. Men när jag hittade en server som inte sparkade ut en så var det absolut inga problem. Eller jo, på en server hade jag rubberbanding på (Webhallen Caspian Border 64)... 28/10 Vad mkt problem folk verkar ha, lirade igår utan problem ca 6h i sträck varken jag eller polarna hade problem :S. Jag kör utan router för övrigt. 28/10 Ja då försöker vi ikväll igen då! Kunde inte vara inne själv och prova servern utan fick förlita mig på andra spelare som jag hade kontakt med och hade fått igenom sin aktivering. Jag har fått reda att de kommer att flytta över vår server till en helt... 28/10 Ah spelet ser precis ut så som i trailern :) Tack datorn för att du fortfarande har krut att rita fram den snygga grafiken! 28/10
Skicka en rättelse