Spana in teasern och hjälp till att sprida den vidare för att låsa upp hela filmklippet!

Transformers-mannen Michael Bay regisserar en #Need for Speed: The Run-trailer åt #Electronic Arts. Haken? Det krävs 250 000 poäng via Facebook-sidan för att låsa upp hela filmklippet.

Genom att "gilla" och dela med dig av trailern till andra så hjälper du till att samla poäng – i skrivande stund har fansen samlat ihop 155 000. Tills dess att fullängdaren släpps lös så kan du se en kort teaser här nedanför.

men transformersfilmerna är fortfarande riktigt jävla nice! :) 05/11 "Filmälskare" är ett väldigt brett uttryck och till stor del innefattar det även stora Hollywoodproduktioner då Hollywood har påverkat i princip varenda filmbransch i världen på ett eller annat sätt. De som gillar Michael Bay är knappast idioter, men... 05/11 Han kommer säkert fortsätta att återanvända klipp i spelet som han brukar i sina filmer: http://www.youtube.com/watch?v=PIBNB0LPpOc http://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM Vruum Vruumm.. Welcome to The Island...? Edit: Hittade en till LOL.. Michael... 05/11 Det jag inte förstår i den här diskussionen är varför man antingen måste vara "filmälskare" och gilla filmer med liksom, budskap och tyngd i, eller så är man bara en mainstream idiot som enbart tycker om hjärndöda actionfilmer. Jag menar, kommer jag hem... 04/11 Det är ju främst filmälskare som klagar på honom, att den okultiverade pöbeln gottar sig i hans explosionsorgier utan vettig dialog, handling eller karaktärer som man ens bryr sig om är ju varför han tjänar så mycket pengar och får fortsätta göra skräp.... 04/11 Autobots roll out! 04/11 mäh, GTA V har ju blivit annonserat. har inte tid att ödsla på andra spel! ska lira ut alla gta-lir igen nu och se hur många gånger jag hinner göra det innan femman släpps! WHOOP! 04/11 Nu har jag inte lyssnat på radio på 10-12 år så jag vet inte riktigt vad du menar. Jag kollar på väldigt mycket olika film och jag ger filmer chanser som de i vissa fall inte borde få. Det du radat upp är namnet på skådespelare vilket inte är samma sak... 04/11 Orson Welles var ju väldigt passande :) 04/11 Tror jag avstår faktiskt. 04/11
Skicka en rättelse