Utöver sidospåret Metal Gear Rising kommer även ett mer traditionellt MGS-spel – men Hideo Kojima ber fansen att "vänta tålmodigt" på uppföljaren.

Alla var inte helt nöjda efter den senaste Metal Gear Rising-visningen, som fick många Metal Gear-fans att skrika efter en "riktig" uppföljare till #Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Nu utlovar Hideo Kojima att en mer traditionell uppföljare är att vänta – men han ber fansen att "vänta tålmodigt".

– För de av er som suktar efter ett autentiskt stealth-MGS så vill jag att ni väntar tålmodigt på uppföljaren som kommer i framtiden, förkunnar Hideo Kojima.

Kommande Metal Gear Rising: Revengeance utvecklas av actionexperterna på #Platinum Games, som tidigare stått bakom moderna klassikern #Bayonetta. Titeln, med sitt tunga actionfokus, har bekräftats av Hideo Kojima själv att det är ett stickspår som inte är en del av Metal Gear Solid-serien.

Hur lång tid tror du att du behöver vänta på ett förmodat Metal Gear Solid 5?

De av er som tycker att Metal Gear-seriens tidslinje är en aning rörig kan spana in den nya Metal Gear Solid-webbsajten, som innehåller en interaktiv tidslinje som kanske kan klara upp ett och annat frågetecken.

Det borde det, men MGS sitter så inprogramerat :> Skönt att se att det inte bara är galna fanboys som vägrar acceptera att det testas nya saker och PC-Jihad här ^^ 15/12 det bästa metal gear spelet är snakes revenge,och det gjordes inte ens av kojima. kojima är som en pretantiös författare eller artist som snöar in sig totalt i på tok för långa dialoger. illa. hoppas att nya raiden kommer bli bra.till stor del därför... 14/12 Z.O.E 3 NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! 14/12 Men samtidigt är ju Rising en del av solid sagan, då man i spelet ska få reda på hur Raiden blev cyborg bland annat. Hört att det utspelar sig vad som hände raiden mellan mgs2 och 4 14/12 Ja det har du rätt i, jag trodde inte heller att Rising skulle bli som solid serien, men den första trailern var det mer solid över än revengence trailern. Jag har inget emot att spelet blir lite mer av ett action lir och kommer defenetivt att skaffa... 14/12 Det är nog inte meningen att det ska bli som ett annat MGS. Tycker det är bra att dom kapat bort Solid biten och istället använder Metal Gear Rising så att folk förstår att det är en spinoff och inte ett nytt MGS spel. 14/12 Den första trailern var det ju mer metal gear solid över än den senaste när dom bytte till revengence och slängde in PlatinumGames som medhjälpare. Inget fel med PlatinumGames då dom har Shinji Mikami i sitt gäng och gjort bra spel innan. Känns dock som... 14/12 Helt min åsikt, blev bara positivt överraskad när jag fick reda på att det var Bayonettaskaparna som tagit sig an Metal Gear Rising. Och inte för att komma med petitesser men, borde det inte bli MGR istället för MGS Rising.? Just för att Solid finns int... 14/12 Jasså, ja Zanzibar är ju i Metal Gear till NES/MSX. Notera att spelen innan Playstation spelet bara hette Metal Gear, inte Metal Gear Solid ^^ 14/12 Tänkar nog mest på Zanzibar Land men det kanske redan finns med i någon MGS titel. Är ett tag sen jag spelad igenom dom. 14/12
Skicka en rättelse