Det Diablo-inspirerade onlinespelet har öppen betatestning i helgen.

Den 30 mars till 1 april ska online-hack n' slash:et #Path of Exile stresstestas för att förbereda servrarna för den öppna betan som ska börja inom de närmaste månaderna.

Path of Exile är ett Diablo-inspirerat action-rpg som är helt gratis att spela. Spelet ska finansieras genom mikrotransaktioner. Nedan är en 40 minuter lång genomgång av spelet.

Tror ni att det här kan mäta sig med #Diablo 3?

[video=10358]

Missade också detta tyvärr :/ Nästan helt omöjligt att lyckas få en nyckel från deras forum... 04/04 Nån som har en betanyckel och vill dela med sig av glädjen? ;) Missade detta helg-event... 03/04 Som LoL? Är värt att pröva isf 28/03 Nej, men pay 2 look cool! De kommer sälja skins, speciella grafiska effekter på skills och så vidare. De kommer inte sälja exp boost, utrustning eller andra saker som gör dig kraftigare utan bara kosmetiska saker. GGG har även sagt att de kanske kommer... 27/03 p2win antar jag 27/03 Helt OK spel. Om man är ute efter något som är mer likt Diablo än Diablo, eller om man är villig att ge upp tight gameplay för ett lite grafiskt mörkare spel med attribut distribution som kommer få alla cookie cutter knackare att trilla av stolen. Värt... 27/03 Lirade det för ett tag sen, får jag ett blowjob av någon så kan jag skänka en av mina många friend invites. 27/03 Smaksak antar jag. Diablo 1 älskade jag, fast Diablo 2 kände jag aldrig samma sak för. Det är bra, men det blev aldrig riktigt sådär roligt som jag hade i D1. Hur folk orkat spela det i så många år förstår jag inte. Har återvänt till Diablo 2 nu för att... 27/03 Har inte kommit med i D3 betan så har spelat detta rätt mycket och jag tycker det är faktiskt rätt så bra, och spelet kommer ju vara gratis så det är ingen big loss om man inte tycker om det, självklart är diablo ett starkare varumärke och spel men det... 27/03 Eventuella recensioner får väl tala för spelet. Är lite emot det där med online....men kan kanske leva med det om spelet i sig är bra. 27/03
Skicka en rättelse