Ukrainska spelhuset Best Way låter oss uppleva kärnvapenapokalypsen i ett alternativt universum, där Sovjetunionen aldrig kollapsade.

Ukrainska #Men of War-utvecklarna #Best Way vänder i och med #Novy Soyuz på det traditionella #Fallout-konceptet och låter oss istället uppleva kärnvapenapokalypsen från den andra sidan – Sovjetunionens. Det utspelar sig i ett alternativt universum år 2012, där 1960-talets missilkris på Kuba fick en betydligt värre utgång än i verkligheten.

Du spelar som en 70-årig krigsöverlevare i en öppen värld med betoning på frihet och realtidsbaserade händelser. Det kommer gå att pausa spelet. Uppgifterna kommer från Reddit, där användaren Dreamercz översatt information om spelet från ryskan. Så vitt vi förstår det är den ryska titeln Новый Союз, vilket kan översättas till ungefär "Nya Sovjetunionen".

Nedan ser du en trailer på vad som väntar.

Varför skulle det vara sandlåda? Konstnärligt talang och kreativitet ger vika när utvecklaren vill tillfredsställa den stora massan. Om den stora massan hade bra smak skulle vi slippa de flesta dåliga spel. Först när utvecklaren går sin egen väg och bel... 28/05 Haha ok om du säger så... Dålig smak... Helt plötsligt blev du, och denna diskussionen, alldeles för mycket sandlåda för min smak. Simma lugnt... 28/05 Vilken spel som är bäst är en smak fråga, folk med dålig smak gillar spel gjorda för den stora massan. Buggar har aldrig på allvar förstört Stalker eller Fallout, därför borde vi lämna dem åt sidan. 28/05 Om vi kunde lämna buggar åt sidan skulle många spel helt plötsligt vara med i diskussionen. Och vilket som är bäst är ju faktiskt en ren åsiktsfråga. 27/05 Jag skulle vilja påstå att Stalker är flaggskeppet bland ryska spel, den är buggig men 100% spelbart. Om vi lämnar alla buggar åt sidan så är Stalker mycket bättre änFallout. Annars är The Witcher serien flaggskeppet för öststaternas spelutveckling. 27/05 Jag försöker inte styra dig på något sätt. Jag delar inte din åsikt bara. Du verkar ha svårt för det... Det var ju inte jag som sa "tänk om eller håll igen"... 26/05 hur konkret var ditt svar då? du missförstod ju en hel del men du vägrar ju inse det. Jag har full rätt att uttrycka mina åsikter utan att någon som du ska komma och tro att du kan styra över människor. Lägg ner själv och sluta leka vuxnare än vad du är 26/05 Nej det är skillnad, det har du rätt i. Det som jag däremot reagerade mest på, det var qun0 som sa att Fallout var sönder buggat, och vände sig istället till Stalker av alla jävla spel som något slags flaggskepp för rysk spelutveckling. Det vore ju som... 26/05 Om du inte har något konkret att svara kanske du borde hålla igen. 26/05 Tycker du är trångsynt som skapar din egen lilla vrsion nu. Tänk om igen eller håll igen. För du missförstod verkligen en hel del gubben 26/05
Skicka en rättelse