Mellan fredag och söndag nästa vecka får du återigen möjlighet att betatesta årets kanske hetaste onlinerollspel.

Mellan fredagskvällen den 8 juni till söndagskvällen 10 juni kommer nästa betahelg för hett efterlängtade onlinerollspelet #Guild Wars 2. Har du deltagit i tidigare betasessioner kan du glädjas åt att din karaktär fortfarande finns kvar, och spelare på level 35 eller högre ska kunna utforska det utmanande Ascalonian Catacombs-området.

Utvecklarna #Arenanet passar också på att tacka de fans som hittills deltagit och provspelat. Den feedback de får från testomgångarna är värdefull för dem och spelar en viktig roll i att döda buggar och i den fortsatta utvecklingen.

FZ har sedan tidigare publicerat en mastig förhandstitt om Guild Wars 2.

Själv tycker jag det känns som att MMO-gulderan (eller snarare "expanderad multiplayer") bara har börjat. Hade aldrig spelat ett MMO för 2 år sedan, och då var jag ändå en spelknarkare. :P 30/05 att du är trött på mmo`s är inte detsamma som att gulderan för mmo`s är förbi sedan länge,.. 30/05 Fanns det raids i gw1? 30/05 Japp det tror jag. Har knarkat otaliga MMO'n sedan EverQuest, så jag är rätt trött på mmo'n, men de finns säkert de som finner GW2 kul :) 30/05 GW2 är säkert kul, men för mig som lirat otaliga MMO'n sedan EverQuest är det inget lockande, har väl tröttnat på MMO... det enda MMO som verkar intressant är Planetside 2 men det är ju mer för att det är ett massivt FPS än ett tradionellt MMO. 30/05 tror du på det där själv?,, det är väl nu vi är inne i den,, finns ju mängder av mmo`s därute nu, och fler kommer det 30/05 Hade varit så mycket bättre den här helgen :/ 29/05 Instämmer, så roligt som jag hade på stressmåndagen har jag inte haft i ett mmo på länge och då har jag spelat det mesta som släppts. 29/05 Äntligen en lugn helg i juni. Ska bli kul att testa det igen och se om vissa irritationsmoment från förra betan är kvar eller inte. 29/05 Riktigt kul förresten att de låter oss använda karaktärerna från senaste betan, det lär minska trycket på startzonerna avsevärt. Det visar dessutom att Arenanet verkar vilja fokusera på annat än stress- och stabilitetstester. Vi kanske så sakteligen när... 29/05
Skicka en rättelse