De två något olika förstapersonspangarna har nu något gemensamt – fullständigt Steamworks-stöd. Bada i modifikationer och annat gött.

De absolut senaste dagarna har två glada titlar fått Steamworks-stöd implementerat, nämligen #Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad och #Serious Sam 3: BFE. Pangarna från #Tripwire Interactive och #Croteam kan således enkelt modifieras, varefter modifikationerna sprids och delas via deras Workshop-sidor. Du finner Red Orchestra 2-workshoppen här och Serious Sam 3-workshoppen här.

I och med att RO2-möjligheten dök upp först igår har det ännu inte dykt upp så mycket material, men det finns åtminstone en del trevliga tutorials och dylikt att ta dig an. För Serious Sam 3 är utbudet något större, då det funnits ute i tre dagar.

haha, :) Jag är också uppkopplade dygnet runt, men det är lite segt när spel inte funkar när grejer krånglar och sådant. Men men det löser sig till slut ! ^^ 08/11 Det är ok så detta får man leva med.. Vi måste gå framåt i utvecklingen även om det kostar på vissa stöd. Har en bra 100 lina som är stabil så stödet för off line får man leva med. Är ju uppkopplad till 99,999 % så det funkar. Linux på steam kan bli väl... 08/11 Det är riktigt synd att support för offline spelande inte existerar till samma grad som förut. Men en dag kommer säkerligen kvalitén och kreativiteten komma tillbaka till hela spelvärlden. Jag kommer iaf göra så mycket jag kan för att förbättra ! :) Hop... 08/11 Ok håller med till viss del. Bara det att jag upptäckte att det är 2 st spel som fungerar offline inte de andra. Så det är klart man undrar och suport på steam kunde inte heller hjälpa detta. Så visst blir det en "ofrivillig inlåsning då.. Ville inte... 08/11 Med all respekt så kanske du borde ha kollat upp det innan du började klaga på det hela? Åtminstone tycker jag det :) 07/11 Det var inget, hoppas det funkar för dig ! =) 06/11 Tack visste inte att offline spelande funkar på steam. Bra att lära sig något nytt. :) På origin funkar det om man har skivorna... 06/11 Ja men det finns offline läge på Steam iaf, Origin är en annan story.. 06/11 OK det är ju fel att kunna spela om nätet skulle ligga nere. Dumt av mig att inte tänka på det.. Har både steam och origin men vill kunna spela mina spel även om det är no net... Tackar för ditt ovärderliga tips. Säljer du nätverks kablar ? eller bara... 06/11 Klipp av din nätverkskabel och så är du inte "instängd" längre. LOL 06/11
Skicka en rättelse