Sverige på andraplats för flest köpta exemplar av Natural Selection 2 per capita.

#Natural Selection 2 släpptes för bara en vecka sedan och har redan gett utvecklaren #Unknown Worlds en omsättning på en miljon dollar. I en infographic delar de också med sig av annan intressant statistik, som att Sverige ligger på andraplats vad det gäller antalet sålda exemplar per capita. Vi var också det land som hade flest förhandsbokningar i förhållande till vår befolkning.

Över 75 000 matcher har spelats lanseringen och det är hyfsat jämnt skägg mellan människornas och utomjordingarnas dödsstatistik. Totalt har över 144 000 personer ett exemplar av spelet.

De skulle behöva buffra aliens lite, skulk behöver vara lite starkare eller ha mer armor health. Gorges hydra fälla skulle behöva mer dmg och health samt räckvidd. Däremot är onos alldeles för stark, aliens brukar vinna när de får tillgång till onos.... 11/11 Det är ett multiplayer spel, brukar inte finnas demon till dem. Beta testa eller kolla på gameplay videos innan du skaffar det. Vad var de som du inte gillade? Har aldrig spelat NS 1, så NS 2 var en possitiv överraskning. En av de få shooters på senare... 11/11 Jag testade runt lite på ett par servrar under två timmars tid...fullständigt bortkastade pengar. :/ Det måste verkligen börja framställas mer demo på spel så man slipper kasta pengarna i sjön. 11/11 Riktigt roligt spel, känns som en stor blandning mellan Starcraft, Dota och Alien :D Inget för den som bara vill rusha och förväntar sig hjärndöd gameplay. Tog runt 2,5 timmar innan jag fattade hur saker i spelet fungerar. En stark rekommendering för... 09/11 Jag håller med fullständigt! Jag förbokade också så fort man kunde göra det :) Jag älskade NS1 och dess nyskapande spelstil. Tvåan är gudomligt bra! 09/11 Sommaren är väl kortare än 8 månader? :P 09/11 Primal Carnage tilltalar mig mer. Så, nej. 09/11 Får 70-80 fps med ett 460gtx och klockad i7. Men rekommenderar att stänga av många inställningar för då ser man bättre. 09/11 Att vi har världens bästa internet och en mycket entusiastisk användning av teknik hjälper nog en del också :P 09/11 Riktigt vasst spel! För er som älskade GLOOM till Quake II kommer älska NS2.. Det är så nära gloom det går att komma! Riktigt bra skit det här! 09/11
Skicka en rättelse