En ny bana, en spelform och en del annat ingår i ändringslistan.

Hardcore-shootern #Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad är på givmilt humör. Nytt material har släppts och alla som äger spelet får ta del av det gratis. Det rör sig om en ny bana och att spelformen Countdown byggts om. En filmsnutt som visar den nya banan ser du nedan.

[video=12931]

Banan i fråga heter Barashka, och som minnesgoda #Red Orchestra-spelare räknat ut är den en nyversion av en karta från det första spelet i serien. Den låter dig kriga spelformerna Territory och Countdown. Den senare spelformen har alltså finputsats, enligt utvecklarna har gränssnittet blivit mer begripligt och matchflytet överlag har förbättrats.

Red Orchestra 2 släpptes i september förra året. Fotsoldat Johansson-Sundelius var överlag positiv, men levererade också en del skäll för att spelet var oputsat.

Jag har lirat 1an sedan det kom ut 2006 och fortsätter att göra så men jag tycker 2an får orättvist mycket kritik. 1an har fördelar som att unreal 2.5 hade/har otroligt mycket bättre nätkod och möjligheter för stora miljöer. En av de stora missarna i... 21/11 Holy Makaroni it looks awesome! Jag som köpte Hitman och trodde att jag skulle spela det i helgen. Det lär bli ännu mer Red Orchestra! :D 21/11 Har funderat på det men har så många andra spel att köra atm :S Får ta o hoppa tillbaka till det när jag har tid. 21/11 Spelat Ro sedan starten och tycker inte heroes är särskilt "neddummat". Tycker faktiskt det är mer realistiskt. Med classic mode får man tillbaka det mer långsamma spelet liknande RO:ost. Angående mindre innehåll i spelet förklaras lätt med de större... 21/11 Lite? Spelet var ju obrukbart då man kraschade riktigt ofta, sen så tycker jag f.ö. att spelet är neddummat från 1:an och innehåller mindre än vad 1:an gör. In short, spela 1:an, det är mycket bättre imo 21/11 Du är väl medveten om att dom brukar försöka fixa till sina spel ifall det är något som strular, jag har hört en massa problem om ro2 men efter dom patchat upp det så har det blivit bättre och bättre. Upplever inte något problem över huvudtaget. Kanske... 20/11 Problemet med RO2 heter Punkbuster och valfritt AV/Firewall. Sjukt kul spel när det inte krashar osv dock. Alla som har problem med krasher och dissconnects, prova att stänga av din brandvägg ett tag och spela på en server utan Punkbuster ett tag, kan... 20/11 Ja skäms på dem en liten ambitiös studio som inte kunnat producera massa gratismaterial som du förväntar dig hela tiden? Seriöst, om du vet vilka Tripwire är så vet du även vilken strong kommunikation de har med sin community, ja spelet failade lite på... 20/11 Okej, enda anledning till att jag själv skulle bli missnöjd med gratis DLC är ifall jag ansåg att spelet inte var klart, alltså att jag tyckte att de borde ägna mer åt att fixa det än åt att skapa extra banor. Men det kommer alltid finnas de som inte... 20/11 Det finns ju också en bra anledning till att det släpps gratis. Spelet dör tyävrr ut och då kan man inte ta betalt för nytt innehåll. Spelet var så in i helvete buggigt i början och det skrämde nog bort många, nu försöker de bara locka till nya spelare... 20/11
Skicka en rättelse