Liksom min katt väntar på att en fågel ska komma tillräckligt nära väntar Ubisoft på att THQ med investerare ska drabbas av stark försäljningsvilja.

Hur ska det egentligen gå för #THQ? För tillfället verkar det fungera väl, enligt Jason Rubins öppna brev till fansen, men vad händer om folk inte nappar på THQ:s mästerliga varumärken? Enligt branschsajten MCV UK har nära källor till dem röjt att #Ubisoft planerar att slå till om det dyker upp möjligheter till kap, om det blir så att THQ helt enkelt måste sälja av sina älskade varumärken till låga priser.

Detta inkluderar varumärken som #Company of Heroes, #Homefront, #Warhammer 40,000: Dawn of War, #Darksiders och allt annat du kan tänka dig. Om det nu blir så att Ubisoft tar sig ett bett av kakan blir det även upp till dem att bestämma om utvecklingsprocesserna får fortgå, eller om det blir en fransk giljotin som gör processen kort med de populära spelserierna.

Knappast om man uppskattar allt från utmaning till realism. Men visst om man bara lirar casual/arcade så kanske du har en poäng.. 25/12 "och allt annat du kan tänka dig"... Ehh, nej? :D 24/12 Alla de där spelen har varit mediokra från början. De har aldrig varit ngt speciellt. Inte alls konstigt de försvunnit från kartan så att säga. 23/12 Warhammer, Warhmmer 40k RTS serien, SNÄLLA gör mer :( Saknar dom redan. 23/12 Som vanligt haglar det negativa kommentarer från folk som förmodligen aldrig haft problem med t ex Uplay. Internet mentalitet, "jag måste gnälla så folk tycker jag är cool". 23/12 Själv gillar jag DoW2 mer än ettan. Finns så många spel som ettan redan med resurssamlande och basbyggande. Det om något var mainstream. Tvåan är intressantare och har mer hanterbar micro med minskat antal enheter att hålla koll på. DoW2 ftw. 23/12 DoW har redan THQ själva sabbat med DoW2. Om någon tar över det och ser till att det går tillbaka till vad DoW1 var så kan det bara bli bättre. Sen för varje idee som valve går ut med gillar jag dem sämre och sämre så är bara glad om det kommer fler kon... 23/12 Jag håller med, Future Soldier och Conviction är allt för mainstream (busenkelt med andra ord). 23/12 Hoppas att Ubisoft inte får tag på ett dyft. Ubisoft, Activision, 1C, och NCSoft är de enda utgivirarna jag verkligen INTE vill ska sätta klorna i något THQ har gjort. 23/12 Alltså om ubisoft köper dessa kommer metro och coh försvinna som stabila pc spel det kan jag lova. De har kört x antal serier totalt i botten och gjort de fördummade. Exempel: Ghost Recon Splinter Cell Rainbow Six IL2 sturmovik BIA 23/12
Skicka en rättelse