Är en andra expansion till Civilization V på väg?

#Civilization V kan vara på väg att få en expansion med namnet One World. Enligt sajten Steam Apps Database, som håller koll på Steams enorma bibliotek, finns det ett stycke under Civ V där det klart och tydligt står "Expansion – One World".

Innan du jublar kan det vara värt att nämna att Steam Apps Database inte alltid har rätt. #2K säger: "Vi kommenterar inte rykten eller spekulationer". Detta hindrar dock inte fansen från att drömma och önska. Förbättrad ekonomi och diplomati är ett par av förhoppningarna. Kolonier en annan.

Vad tror du att en en Civ-expansionen under namnet One World kan tänkas innehålla?

Det är alltid så att Civ blir mycket bättre med expar - det vanliga gameplayet liksom. Både Play the World och Beyond the Sword gjorde sina respektive spel mycket bättre. 17/01 Tror jag talar för många då jag säger.... "Bara en runda till"... ;) 16/01 Härligt :) Gods & Kings var ett rejält uppsving för 5:an. 16/01 Coolt. Fortsätter dom så här i några år till så har snart Civ 5 lika många features som Civ 4 hade vid release. 16/01 Ja jag var eld och lågor över Gods and Kings och det var lågor som blev betydligt större när jag väl började spela den! Riktigt bra expansion. Jag hoppas expansionerna går att kombinera med varandra. Själv har jag varit stort Civ fan sen den första dök... 16/01 http://ninjamonkey.us/images/fark/south_park_i_just_came.jpg Fan. Nu måste jag byta byxor igen. 16/01 nu tycker jag att nån här på fz som har råd och tid köper en burk surströmming, tar flyget til staterna och går in på fraxis huvud kontor och hotar med att öppna burken om dom inte säger hur det är :D älskar civ 5 g&k får aldrig nog att känvapen bomba... 16/01 Indeed! Har skyhöga förhoppningar på SimCity och hur man integrerar med polare, ska bli underhållande. Får dock se hur många av mina kompisar som skaffar det då de flesta av dem fokuserar på action packade spel x) 16/01 Blev lite sugen på att dra hem civ på steam igen. Blir nog så. OnT: Expansioner till bra spel gör alltid susen. 16/01 Hoppas helt klart på en expansion till, spelar fortf. Civ 5 lite då och då! 16/01
Skicka en rättelse