Under pågående BlizzCon annonserade [[Blizzard]], kanske föga förvånande, att en ny expansion till det omåttligt populära [[World of Warcraft]] är på gång. Med tillägget Wrath Of The Lich King kommer spelare att få ta del av nya uppdrag, prylar och, precis som tidigare rykten skvallrat om, zonen Northrend.
Till detta kommer en förhöjd levelgräns på 80, ett nytt yrke kallat "Inscription", en helt ny hjälteklass vid namnet "Death Knight" samt nya PvP-funktioner.

[fi=3817]

I raid vs icke-raid diskussionen glöms ofta dom som ogillar raider bort. Finns en hel del människor som tycker raidande är fruktansvärt tråkigt och repetitivt. 06/08 Haha. 8) Ja, jag nyanserade mitt påhopp en aning kanske. Blev lite sådär Andy Rooney-kolerisk ett tag. Alltså, naturligtvis är världen inte svartvit och (som du verkar haja) jag menar naturligtvis inte att all epic gear från originalet blev värdelöst... 05/08 Glad att jag lagt ner wow när jag ser detta:) Känns som det bara är mer av samma, även om det ser kul ut och säkert blir roligt att levla till 80. Tycker det känns som den kommer lite tidigt dock expansionen. Innan burning crusade hade man ju haft redig... 05/08 du verkar skriva lite mer förnuftig nu iaf :) i första inlägget skrev du att det fanns grön gear i början av outland som slog tier3-gear och det är rent skitsnack. finns väl kanske några saker i början av Naxx som är likvärdigt med grönt lvl70-gear (_70... 05/08 Återigen. Jag tror inte att de flesta gör det för att det är kul. Det blir ett tvångsbeteende för att få det bästa som ändå kommer bli värdelöst ändå. Angående de där 10 questsen. Det var (som du inte verkar fatta) en generalisering. Poängen var att man... 05/08 Tror inte riktigt du förstår. Det kanske finns ett par bonusar i Nazzramasprylarna som slår de vanliga gröna prylarna någorlunda. Poängen är att detta knappast står i paritet till den oerhörda ansträngning som krävs för att få Nazzgrejerna. Detta medan... 05/08 http://www.wowinsider.com/2007/08/03/liveblogging-the-blizzcon-expansion-demo-panel/ "1:08pm: We learned players want to interact with people like Illidan, so everyone will have a chance to hang out with Arthas, not just an ingame raid." Efter att ha... 04/08 utrustningen från Naxxramas höll ända tills man började i Karazhan och jag förstår inte sånna som du, spela för att det är roligt istället. jag trodde man raidade för att få uppleva coola nya bossar och miljöer och en expansion ger en rejäl injektion... 04/08 fan va tur att jag inte har lvl70 epics då :O :up: 04/08 tänkte posta lite shyssta länkar för de som kanske inte riktigt vet var man ska kolla efter info och sånt :) www.MMO-Champion.com - Shysst sida som updaterars ofta. [Engelsk] www.Worldofwar.se - Svensk sida, tycker den är lite tunn på updateringar iblan... 04/08
Skicka en rättelse