#Natural Selection 2 är en intressant hybrid mellan fps och rts. En general i varje lag fördelar resurser och konstruerar byggnader åt resten av laget som pangar på ur förstapersonsvy där utomjordingar möter människor. 4/5 blev betyget när Rikard Olsson recenserade spelet.

Spelet är onlinefokuserat men nu vill en skara fans, med hjälp av utvecklarna #Unknown Worlds, anordna ett världsmästerskap i Tyskland. Om allt går vägen kommer en turnerning anordnas i Köln i slutet av året. Syftet är att föra spelets community närmare varandra och ge folk över hela världen chansen att tävla mot varandra helt laggfritt. För att täcka alla kostnader behöver de dra in 30 000 dollar via sin crowd funding-kampanj.

Officiell hemsida för mästerskapet

Åh, ja det stämmer kanske. Visste inte ens att NS1 fanns på clanbase. Skrev en förfrågan för länge sen om att de borde lägga till det spelet när det var relativt nytt. Men man ser fortfarande marines som låser ner en hive själva osv om han får hjälp av... 15/10 Kul, hoppas dom lyckas. Hoppas att NS kan få växa, det föetjänar verkligen det. 15/10 fick erbjudande att spela i ns1 landslaget men tackade nej, jag drog ihopa folket med stark/stalk eller vad fasiken han hette som blev ett dominant lag senare. iaf, till grejjen i gamla ns tog du över nodes och du kunde gå uppsplittrat, vart du duktig... 14/10 Men det är ju det som är så bra med NS. Marines hyllar lagspel och en commander som är bra på att få folk att gå tillsammans. Springer man ut ensam ens i en dual exo så klarar man sig inte länge. Aliens å andra sidan hyllar individens skill. En pro lerk... 14/10 tycker nog mer saken som gör det mindre ns är att lagen blivit mer lika varandra, båda lagen har commanders och bara han kan bygga byggnader, samt att båda lagen har individuella resurser som man själv får köpa saker för, charmen i ns var att lagen var... 14/10 NS2 är tyvärr ej ns längre sedan dom nerfade rörligheten för marines att göra solo plays, med hög individuell skicklighet, klart du kan lite smått fortfarande. Men dom skulle buffat aliens och låtit bli rörligheten för marines. Skit bra spel dock! och... 14/10 Min dator pallar inte trycket med NS2 för någon anledning, började köra vid closed beta och nu hoppar fps'en mellan 5-60 14/10 Vore ju intressant att se. Själv håller jag mig till Public. En kompis tjatade in mig på NS2 och sen dess är jag helt torsk och närmar mig nästan 700 timmar spelande. 14/10 Sen beror det ju också på att aliens är jävligt svåra att träffa 14/10 hört att man får ett riktigt bra aim med hjälp av Natural Selection, pga att rekyl etc är typ obefintlig =) Blir nog ett köp på julrean 14/10
Skicka en rättelse