Både #Diablo III och expansionen #Diablo III: Reaper of Souls kommer till Playstation 4 någon gång under 2014. Diablo 3: Ultimate Evil Edition heter paketet som innehåller både grundspelet och expansionen.

Den här versionen bjuder på sex spelbara klasser, ett nytt loot-system och en ny mystic som hjälper dig att förändra din karaktär på olika sätt. Med Playstation Network-stöd kan man spela sömlös multiplayer med upp till tre vänner, men det går även bra att lira i lokal multiplayer. Touchplattan på handkontrollen används för att skapa genvägar, för mindre menypill och mer action.

Väljer man att spela Diablo III till Playstation 4 kan man se fram emot att avliva ondskefulla väsen i 1080p och 60fps. Det första klippet från PS4-versionen ser vi nedan, och det bjuder i klassisk Diablo-anda på trubbel med magi och vapen i ständigt mörker.

Fast du har många fler knappar med mus & tangentbord jämfört med en handkontroll... Sen huruvida det är snabbare eller långsammare så beror på snarare på vilket man är van med. 11/11 Faktiskt så håller de på att uppdatera nuvarande items. Alla legendaries ska göras om. De har som mål att gamla områden och items ska vara lika fresh som nya områden och items 11/11 Nu har jag inte prövat det med gamepad ännu men efter ett antal god of war och andra hack and slashspel så tror jag nog att mina tummar inte skulle ha några som helst problem med det =) Jag hade gärna gjort det om det fanns möjlighet till det på pcn,... 11/11 D3 till PS3 sopade banan med D3 till PC, på alla nivåer. Känner många HC Diablo fans som hellre spelar detta på konsol än PC 11/11 Nu när man ändå måste köpa expansionen till pc kan man lika gärna köpa d3 till ps4 där expansionen ingår :). Kul o testa det på next-gen konsol. Det var lite för lågupplöst på nuvarande konsol. Tror för övrigt ps4an kommer va slutsåld ända fram till jul... 11/11 Nej tack. Har aldrig gillat Diablospelen. 11/11 Indeed, för några år sedan var FZ ett ställe där alla diskuterade på en normal nivå utan att gnälla över vilken plattform man föredrar ett visst spel till, nu kan det handla om att någon säger helt fel sak om en animation och helvetet bryter lös. 10/11 Jag håller helt och fullt med dig, tyvärr r det inte bara fz utan många gaming forum. Vet inte om det är för att medel åldern på gamers är rätt låg eller om det bara handlar om egoism. när jag är inne på andra forum som behandlar en av mina andra hobbie... 10/11 Vill gärna ha D3 till konsoll men köpte det aldrig till ps3an så jag är grymt glad över att de släpper det till 4an 10/11 Tills att det finns något bättre så väljer jag att köra på det bästa, helt enkelt. 10/11
Skicka en rättelse