Mellan den 28 november och 1 december pågår världens största digitala festival Dreamhack i Jönköping. Har du vägarna förbi kan du skaka tass med representanter från #Blizzard – och testa deras kommande spel.

Vi vet sedan tidigare att de tar med sig #Diablo III: Reaper of Souls till evenemanget, men de nöjer sig inte där. Den kommande WoW-expansionen #World of Warcraft: Warlords of Draenor kommer också finnas på plats, och det finns säkert många som vill bekanta sig med de nya karaktärsmodellerna och animationerna. Eller få en en första glimt av hur Draenor ser ut.

Även det digitala kortspelet #Hearthstone: Heroes of Warcraft är spelbart på mässan och man kan ägna sig åt en rad olika aktiviteter som är relaterade till spelet, till exempel imitera spelets olika ljud på en scen. Vilket låter lagom absurt.

En hackare kan också definieras på det här sättet enligt wikipedia: "En hackare eller hacker är en datorentusiast med stort intresse av att få en fullständig förståelse av tekniska system, till exempel datorutrustning. Termen skiljer sig från crackare,... 24/11 *host host hipster host* 24/11 Ett dött spel? Jo eller hur, "bara" några miljoner spelare :) 24/11 ja, dyrt och dyrt. Det blir ungefär 1560kr per år vilket jag inte tycker är värt mina pengar eller min tid. Jag spelade wow i ungefär 4 års tid och det tog upp mycket tid, samt pengar för ett och samma spel. WoW är ett dött spel enligt mig som har tappa... 24/11 What... 130 pix i månaden för nånting så stort och socialt som WoW, är ju knappast en _stor_ peng. Det är också upp till var och en att välja själv hur mycket tid de vill spendera i spelet. Hoppar man in i en "progress" guild så får man räkna med att... 23/11 ja, det är intressant med wow i all ära, men det är ett döende MMO enligt mig. Jag tycker att det har blivit ett tråkigt spel med få nyheter som tar för mycket tid av ens liv för att hinna spela aktivt och det är också en för stor kostnad på sikt för... 23/11 Jo det vet jag men det är inte som att vara där på riktigt :-) 23/11 Varför kallar man det dreamhack, finns ju inte en enda hacker eller något annat kul man kan göra där mer än att lana. Har man inte varit på ett Demo eller copyparty i danmark eller Tyskland så vet man inte vad ett dreamhack är, där var iaf hackers och... 23/11 Finns en hel del twitch streams där du kan kolla vad som är... nytt påhitt. 23/11 Kul, fast synd att det inte är någon ny klass eller ras. 23/11
Skicka en rättelse