Redaktör-Calle var eld och lågor i sin recension av Cut The Rope, men om han blir lika glad över denna nyhet återstår att se. Det rapporteras nämligen att uppföljaren #Cut The Rope 2 kommer att vara exklusivt för IOS.

Något vi andra IOS-ägare kan glädja oss över, är att spelet släpps den 19 december på Appstore. Som vanligt är det #Zeptolab som står för utvecklingen och spelet sägs innehålla 120 nya nivåer. Undrar du vad det går ut på? Du ska rädda Om Nom och skära av rep. Det räcker så.

woooosh som man säger på engelska. Det värsta med Android är att du kan tjäna så mycket på den fria varianten att det inte finns någon anledning att lägga upp en betalversion. Appropå iOS så väntar jag på iBeacon spel, om de klarar av 50 cm positions... 12/12 Väldigt dålig jämnförelse då mario är från nintendo för nintendo och har nästintill innte funnits på annat en jusst nintendo produkter. Cut the rope fanns tidigare till mer en bara iOS och därför är detta surt framföralt ifall dom inte säger ifall det... 11/12 Tvivlar på att de tjänar dåligt på versionen till android, är ca 40 miljoner nerladdningar i usa, och ungefär 4 miljoner i sverige och spelet är helt gratis på android med reklam. Så de lär ju tjäna rätt mycket på reklamen. De tjänar nog inte dåligt med... 11/12 Hörde att nyaste Super Mario är Nintendo exklusivt, dags att starta en namninsamling! 11/12 Android är drygt att stödja, plus att svinnet är skyhögt. Inte så svårt att förstå när utvecklare prioriterar iOS. 11/12 Åh nej, nu måste jag köpa en Apple-telefon!.. eller.. hur lyder resonemanget bakom detta? Tröttnade rätt snabbt på första spelet, har svårt att se varför detta skulle vara a big deal. 11/12 Det är väl klart det kommer till Android senare. 11/12 Har nästan nyss klarat av alla boxarna med alla stjärnor i behåll - ett mycket bra och tidsfördrivande spel! Spelar det nästan varje natt efter man har gått och lagt sig. 11/12 Eller så tjänar de så uselt på att släppa det till android så att det inte lönar sig. Allmänt känt att alla piratkopierarkids använder android för att de inte har råd med att köpa spelen. 11/12 Finns det ingen namninsamling för att slippa få det? 11/12
Skicka en rättelse