Vi bad om din åsikt om den bästa E3-nyheten. Och så här svarade du.

I går släppte vi listan med de 10 bästa E3-nyheterna enligt FZ-redaktionen. Samtidigt bad vi er läsare ge era förslag, och det har många hörsammat. Vi har nu sammanfattat vilka spelnyheter ni nominerade i kommentarerna, och utifrån det korat de bästa E3-nyheterna enligt er läsare.

Läsarlistan – bäst på E3

 1. #The Witcher 3

 2. #The Legend of Zelda: Wii U

 3. #Grand Theft Auto V

 4. #The Division

 5. #Rainbow Six: Siege

 6. #Grim Fandango

 7. #No Man's Sky

 8. #Mirror's Edge 2

 9. #Far Cry 4

 10. #Metal Gear Solid 5

Och som jämförelse...

FZ-listan – bäst på E3

 1. #Grand Theft Auto V

 2. #The Division

 3. #The Legend of Zelda: Wii U

 4. #Rainbow Six: Siege

 5. #Mass Effect 4

 6. #Far Cry 4

 7. #Assassin's Creed: Unity

 8. #Uncharted 4

 9. #The Witcher 3

 10. #Battlefield Hardline

Noterbart är hur starkt uppföljare dominerar; läsarna anser att två nya varumärken (The Division, No Man's Sky) är värda att hamna på topp 10-listan över bästa nyheter, medan FZ bara lyfter ett (The Division"]. Det kan förstås bero på att uppföljare, fortsättningar och remakes dominerar utbudet.

Vi har klämt in samtliga läsarbidrag i en omröstning, så att du som inte hann göra din röst hörd förra gången får en ny chans. Rösta på det enskilda spel du tycker var den bästa nyheten på E3 2014.

Såvitt jag vet så betyder det Intellectual Property. En ny franchise så att säga. 14/06 Det där känns för mig som samma snack som har pågått åtminstone de senaste 10-15 åren i spelbranschen. "Det var bättre förr", "sluta fördumma!" osv är uttryck som förvisso kan ha viss substans men som är väldigt onyanserade och överlag felaktiga. Det... 14/06 Fler exempel kan förstås göra men det är bättre att säga hur många spel görs idag. Korridorer, pilar som visar vart du ska hela tiden, autogenererande hälsa, info om vad som ska tryckas på etc. I det stora hela så har spel blivit mycket tråkigare p.g.a.... 14/06 Jag kompletterar era listor med min egen lista: 1. Batman: Arkham Knight FINE Edit: Självklart ser jag fram emot andra spel också. Men det korta klippet av Arkham Knight vi fick se blåste mig nästan av stolen. Plus att spelet inte fanns med i listan,... 13/06 Det var inget svar på min fråga. Beter du dig likadant irl? Om vår smak är så usel att du inte kan bete dig normalt ska du kanske överväga att hitta en bättre sajt. Hos oss är det ingen rättighet att bete sig som ett as. 13/06 Det är en sak att ha olika tycke, men att ha så urusel smak som ni, så behövs det idioti. 13/06 Master Chief collection.... Mmmmmm.... 13/06 Jag är jävligt spänd på att se vad Bioware ger oss. Aldrig gillat Dragon Age. Men Mass Effect och (?) ser jag fram emot att se mer av. 13/06 Nu tycker jag förvisso inte att Skyrim är ett särskilt bra spel till att börja med, men är det inte ett väldigt vinklat exempel att ta eftersom det spelet inte lägger någon som helst fokus på pussel? De enda jag känner till är de där småpusslen man får... 13/06 Idiotförklarar du alla som tycker annorlunda i verkliga livet också? 13/06
Skicka en rättelse