Att #Fifa 15 är ett faktum visste vi redan hösten 1958, men inte att #Electronic Arts skulle lägga fokus på bollkontroll. Med den nya trailern för spelet får vi veta mer om vad som gör denna utgåvan i sportserien såpass speciell.

#Electronic Arts har även lagt fokus på kläderna vilket gör att tröjdragningar blir en fröjd för ögonen. Om spelet får tidigare utgåvor att blekna i jämförelse, det får vi reda på till hösten då spelet gör entré på marknaden.

Jag vill bara kunna göra en turnering lokalt och spela mot mina vänner, men det existerar inte. Vill även kunna lira flera person lokalt online mot andra, men det går inte. Fifa är så jävla begränsat imo. Och en riktigt skitspel fyllt med buggar och gli... 04/08 Fifa 14 till ps4 är rent ut sagt dåligt. Lägen som tagits bort och spelare som aldrig har sett en boll förut och det betalade man närmare 600 kronor för. Nej, mycket ska till innan jag köper något fotbollsspel från ea igen. :) 04/08 Jag har en liten lista på saker man kanske ska ordna istället: - Anslutningen till onlinematcher. Konstanta avbrott och "kunde inte ansluta till...". - Lagget i onlinematcher. Se till att man ansluter till spelare med bra responstid istället för till... 04/08 Wow, dom simulerar en boll, i ett fotbollsspel, mind blown. 03/08 Kunde inte låta bli: http://cdn.artige.no/image/artige/010814/cfbf52b615839bd0afe0.jpg 03/08 Vill vi ha nya spellägen? Vem har sagt det? Eller talar du för allihopa nu? 03/08 Tycker att EA visar samma sak om och om igen inför deras nya sportspel varje år. Sen visar det ju sig också att det är väldigt lite som skiljer de olika spelen åt. Det är ju mest små detaljer som ''förbättras'' istället för vad vi konsumenter verkligen... 03/08 Alltså, dem kunde gjort denna trailer för Fifa 2010 och jag hade aldrig sett skillnaden 02/08 Vilket jävla gnäll på mitt inlägg, har du inget bättre för dig? Mitt inlägg bestod åtminstone av kritik mot nyhetens innehåll, vad tillförde ditt inlägg till diskussionen? Om du inte kan hantera diskussionsforum och dylikt kanske du ska hålla dig undan... 02/08 Det är vad Football Manager är till förr ;) 02/08
Skicka en rättelse