Kanske ligger du och njuter av tystnaden från spelbranschen i någon hängmatta. Om du börjar sakna ljudet från det tunga pr-maskineriet kan vi meddela att det snart är dags för Gamescom och en sjuhelsikes massa nyheter. Ett av företagen som åker till Tyskland för att hålla låda är #Microsoft och de satsar hårt.

Vi hoppas naturligtvis att #Microsoft har både en och två överraskningar planerade för mässan som går av stapeln mellan 13 och 17 augusti. Vi vet att det kommer visas gameplay från #Quantum Break och det är inte fy skam.

Du kan ju alltid prova Xbox Music gratis i en månad. 04/08 Bra skrivet! Har också en PS4:a och en gaming PC, håller med dig till punkt och pricka (fast "hissmusiken" på PS4:an kan man stänga av om man vill, vilket jag gjorde dag ett). Jag till och med kommer på mig själv att starta upp min Xbox One, fast jag... 04/08 det är fan fantastiskt att kunna starta Netflix eller ett spel åt grabben i vardagsrummet genom att ropa till Kinecten från köket. Den är lätt värd de extra slantarna enligt mig. Sanslöst bra om Spotify kunde få ut en app-jäkel som man kunde snappa in... 04/08 Bra val! Kinecten är ett måste enligt mig. Jag (och t.om min sambo) använder Kinect dagligen. Ibland startar jag ett spel medan jag gör kaffe i köket, öppnar och "snappar" Achievements till höger i bilden för att ha koll på dom live medan jag spelar,... 04/08 Härligt att höra. Slänger med ett par videos med bra tips som jag postat i en annan tråd för ett tag sedan, som jag tycker alla nyblivna Xbox One ägare som har Kinect bör se för att upplevelsen ska bli den bästa. Kinect Tips, Part 1: Setup and Biometric... 04/08 Spit: Du har givetvis rätt, jag får skylla på att jag knappt vaknat. Det var 1080p som skiljde betaversionerna av destiny åt, men när det släpps så har även X1 1080p. Skulle jag slänga ut 500:- extra bara för att få kinect? Svaret är ja såklart, kinecte... 04/08 Destiny kommer vara 1080p/30fps till båda, inte 60fps. Kul att höra att du valde Xbox One, hoppas du beställde en MED Kinect? 04/08 Det känns som det stora tunga Microsoft maskineriet börjar få upp ångan. Jag tycker framtiden som Xbox One-ägare ser väldigt ljus ut. Det var inte så länge sedan jag bokade min X1, i min kompiskrets är det 50/50 mellan den och Ps4 så jag ville vara öppe... 04/08 Japp, så brukar det vara. Envisas man med att sitta inne och spela istället för att vara ute i det fina vädret är detta ett bra tillfälle att beta av alla spel man inte hunnit med innan. 03/08 är väl alltid magert med nya spel mitt i sommaren? 03/08
Skicka en rättelse