Den 7 och 8 november är det dags för Blizzcon – den stora mässan där #Blizzard bjuder fansen på festligheter kring Warcraft, Starcraft och Diablo. Vill du vara en del av detta men har inte vägarna förbi Anaheim? Lägg dig då inte i fosterställning på golvet, utan rikta istället plånboken mot de virtuella biljetter som nyligen släppts via den officiella hemsidan.

Med dem får du tillgång till "två exklusiva kanaler" med e-sport, cosplay-tävlingar, paneldiskussioner med utvecklarna och andra evenemang. Prislappen landar på 277 kronor (30 euro), och då ingår även in game-prylar till #World of Warcraft, #Starcraft II, #Diablo III, #Heroes of the Storm och #Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Är det bara jag som betalar för E-sportsen? Som ni säger allt det andra får man ju reda på sekunden efter det hänt. Jag kommer alltid betala för bra event, så jäkla skönt med dualstream och hd. Jag känner mig konstig som tycker det är lätt värt 277 = 4... 07/09 Okej! Vi kommer att bo på Red Lion. Blir spännande att se om fler svenskar dyker upp! 06/09 Hotel Ménage bodde vi på, var 5min promerad till Disneyland och kanske 15-20min gång till Convention Center där Blizzcon låg. http://www.hotelmenage.com/index.php 06/09 Nice! Vilket hotell bodde du på? Vi bor alldeles intill stället. Jag ser fram emot köande faktiskt, ska bli kul att prata med andra där. 05/09 Tja, räkna med att köa några timmar för att hämta ut biljetterna och sen köa några timmar till för att ta sig in vid starten av blizzcon men annars är det inte speciellt omständigt. Sedan om du pratar om att ta sig runt i Anaheim/LA osv så är väl bil... 05/09 Hade varit sjukt kul att dra dit! Är det omständigt annars? 05/09 Var där förra året, det är ett riktigt härligt event, och Anaheim är extremt fint. Angående att dom tar betalt, man får ju nästan samma saker som i goodie bagsen som ingår med riktiga tickets, enda man inte får är dom fysiska sakerna, förra året var det... 05/09 Det kommer finnas gratis streams, men om du har en biljett så kommer du åt flera streams i högre kvlite. Det går bra att följa Blizzcon med gratis streamen och läsa resten på nyhets sidor. 05/09 Hemska tanke att ett företag tar betalt för något! 05/09 Nepp, så har Blizzard gjort i flera år. Minns att det började på TBC tiden. 05/09
Skicka en rättelse