Nya bud i speltidssoppan.

Efter spekulationerna kring hur långt eller kort #The Order: 1886 är tar utvecklaren #Ready at Dawn bladet från munnen och klargör vad som gäller. Spelar du på den normala svårighetsgraden kan du räkna med 8-10 timmars speltid, givetvis förutsatt att du är en medelsvennson-person i fråga om tempo. Ökar du svårighetsgraden förlängs förstås speltiden och du kan räkna med uppemot tolv timmar i 1800-talets London på hard, eller om du tar dig tid att utforska omgivningarna.

Uppgiften kommer från företagets tekniska chef Andrea Pessino, som gav det raka beskedet på en direkt fråga i Milano häromdagen. Vi rapporterade om samma svar tidigare i dag, fast den här gången återges det av Dualshockers som adderat informationen om beräknad speltid på normal-nivån.

PS4-exklusiva The Order: 1886 släpps på fredag. FZ:s recension läser du innan dess.

http://youtu.be/FV-u5tvQC34 18/02 Förut tyckte jag att 8 timmar var för lite, men det har börjat kännas mer och mer passande för mig som har heltidsjobb och andra aktiviteter på kvällarna. Är spelet bra kan jag tycka att 8-10 timmar är tillräckligt. Känns 600 för saftigt kan man bara... 18/02 8-10 timmar är betydligt mer för pengarna. Förutsatt nu att det handlar i största del om gameplay. Så det inte är 5-7 timmar filmklipp och 3 timmar QTE. Ska erkännas att jag tappat suget något pågrund av allt skitsnack om spelet. Hoppas att det bara är... 18/02 Är inte ett dugg förvånad. Poängen med spelet är väl bara grafiken. Skiter i speltiden dock, bara det inte är repetitivt. Har spelet en bra story och bjuder på ett äventyr så kan det vara grymt. Men jag skulle aldrig betala 600 för det! 18/02 Kan inte minnas att jag betalade 600 kronor för Brothers, men kan ha fel så här i efterhand. 18/02 Löjligt det här med att man ska få ut ett visst antal timmar, de flesta spel jag spelar är för långa, tycker jag. Hällre 4-5 timmar ren spelglädje än att dom ska dryga ut det bara för att det ska vara så. 17/02 Brothers va väl bara 3 timmar? För mig var det en av de bästa spelen jag spelat. Visst, dom hade kunnat gjort det spelet mycket längre, men de hade då varit tvungna att repetera spelmekanik, vilket kanske hade gjort att jag inte gillat det lika mycket.... 17/02 Wow, 600kr för 8-10h.. Själv har jag svårt att se vad som är så bra med spelbara filmer. 17/02 Helt rätt men man har inte rätt att kräva något av produkter man INTE har betalat något för. Kritik är en annan femma men innan man själv har sett vad det handlar om är det bara fördomar. 17/02 Jag hade personligen föredragit 200 timmar. Tar man en liten bit av kakan och gillar den, så vill man ha mer. Finns det över så tar man mer. Men givetvis så spelar man väl 10 timmar av ett bra spel än 200 timmar av ett dåligt spel. Eller varför inte 200... 17/02
Skicka en rättelse