Klipp från Valves VR-demonstration har läckt ut.

Det var för bra för att vara sant - #Portal 3 är inte annonserat men att Valve låter Aperture Science vara en del av deras virtual reality-demonstration på GDC ger oss ändå hopp. Teknikdemot drivs också av Source 2 och trots att filmen nedan har handfilmats från en projektor verkar detaljrikedomen väldigt stor.

IGN pratar lite mer ingående om vad de fick se och visar bland annat klipp från några av de andra demonstrationerna som visats bakom stängda dörrar.

Om du vill hålla dig helt uppdaterad kring vad Valve visat på GDC kan vi rekommendera Valve News Networks sammanfattande video - såvida du inte vill läsa våra nyheter såklart.

Han har ju börjat bli lite silverräv Gaben. :( Kanske dags att börja räkna till tre nu! 06/03 Undrar vad priset blir, är grymt sugen på en sån! 05/03 Source 2 har ju varit under utveckling många år, de kommer försöka piska de andra grafiska motorerna rejält. 05/03 Här är en liveblog: http://www.roadtovr.com/valve-presents-glnext-the-future-of-high-performance-graphics-live-blog-10am-pst/ 05/03 Letar också efter det. Vansinnigt att dom trodde dom skulle kunna komma precis vid utsatt tid och få plats. Såg på twitter att det började bli fullt redan en halvtimme innan. 05/03 Hvaaaa dom kommer inte in ju?? Finns det någon annan liveblog eller så? 05/03 Tror tyvärr inte det. Det är http://www.roadtovr.com/valve-presents-glnext-the-future-of-high-performance-graphics-live-blog-10am-pst/ som gäller. 05/03 Alltså "Framtidens grafik" på GDC börjar ju om dryga 35 min, kommer det finnas någon stream någonstans som man kan kika på? 05/03 Ja, det är otroligt men har inte sett en enda klaga på åksjuka. För att citera GabeN på mässgolvet: zero percent of people get nauseous using the Vive VR headset (http://www.theverge.com/2015/3/5/8153101/valve-boss-gabe-newell-says-noone-gets-sick-using... 05/03 Med tanke på tech demot så tror jag att de kommer visa upp Portal 3 som lär bli deras lanseringstitel för Source 2, SteamOS, Steam Machines och SteamVR senare i år. Det är definitivt Source 2 och jag är nästan helt övertygad om att de kommer tillkännage... 05/03
Skicka en rättelse