#Digital Extremes har gått från klarhet till klarhet med #Dark Sector och har på sakta men säkert lyckats bygget upp ett intresse för din actiontitel. Frågan är dock inte om den spelets onlineläge sätter en del nya käppar i hjulet åtminstone för de som funderar på att köpa det till sin Playstation 3.

Att döma av ett officiellt pressmeddelande kommer nämligen onlinespelandet på Xbox 360-versionens bli en betydligt trevligare upplevelse. Visserligen får båda versionerna två spelsätt - Infection och Epidemic - men där tycks likheterna sluta. På #Microsofts maskin kommer du exempelvis att kunna spela både rankade matcher och använda ett system som gör att du snabbt kan hitta en match något som Playstation 3-versionen saknar.

Även rankingsystemet är annorlunda då Xbox 360-spelet använder sig av system de kallar för TrueSkill medan de som äger en Sony-tillverkad konsol får nöja sig med ett mer "traditionellt" poängsystem. Exakt vad detta innebär vet vi inte, men vi har svårt att tro att TrueSkill skulle vara ett steg tillbaka i utvecklingen.

Skicka en rättelse