De senaste månaderna har det varit ganska dystert i nyhetsflödet om #Project Cars. Många förseningar har det blivit, men nu har trenden vänt. Vi har fått ett garanterat släppdatum och väntar ivrigt på lanseringen den 8 maj. Då kommer vi ha många banor att slira fram på.

Hela 110 banor på 30 olika platser meddelar utvecklarna #Slightly Mad Studios. Detta genom att banorna modifieras beroende på vilken typ av race som gäller. De baseras på verkliga motsvarigheter i Tyskland, USA, Italien och många andra länder.

Läs mer och spana in bilder på den officiella hemsidan.

pCARS är kul, men inte "magiskt" som AC. pCARS är kvantitet, AC är kvalitet. pCARS är laddat med mängder av bilar, banor, events och karriärssteg. Där kan AC kännas tomt, men det vinner ändå på vägen... 21/04 Skall bli kul att jämföra pcars mot ac. Har AC nu och körkänslemässigt spöar det skiten ur iRacing, enligt mig. AC känns om att köra en bil med tyngd och liv, iRacing känns mer som att lära sig köra simulatorns fysik. Och ja jag har kört diverse gatbila... 21/04 Man kan inte jämföra med t.ex. Battlefront, i ett bilspel så kör man bara åt ett håll samtidigt, banorna är baserade på verkliga banor (antar jag) vilket minskar tiden att skapa banor samt att de inte behöver tänka på balanering alls. :) I Battlefront... 21/04 Jag bara går efter det jag kan se då jag inte äger Asetto Corsa och det jag ser är att man som förare verkar ha mer direkt kontroll över bilen, som om man verkligen kan känna däcken mot asfalten i ratten, med det i åtanke känns Project CARS mer som ett... 20/04 Faktiskt. En riktig simracer kan spela länge på 8 banor. 20/04 Det vore ju hemsk om man efter att ha lagt 15 000 på en PC och 2000 på ratt - att lägga 400 kr på ett spel.....;) 20/04 Är inne på att skaffa Assetto Corsa. Synd att det ej finns något demo på många spel nu för tiden. Räcker med 3 fordon och 1-2 banor. Då kanske man vet vad man kan förvänta sig innan man spenderar 400-600kr på ett nytt spel. 20/04 Har du en G27 ska du naturligtvis äga AC oxå (om du inte redan har det). AC är mer "bil", CARS är mer "game". 20/04 Något som jag har lagt tid på är att få FF att inte gå över tröskelvärdena. När du t ex kör en 80-tals Group 5 bil så är det otroligt viktigt att känna greppet i kurvorna och justera framförallt gasen efter det. Maxas FF ut så känns det iofs väldigt "ma... 20/04 Låter otroligt bra. Jag har en G27 som jag sitter och väntar på framtida bilspel till PC. Tack för svar och tack för alla andras svar också. :) 20/04
Skicka en rättelse