Efter några depåstopp är det slutligen dags för #Project Cars att ge sig ut på vägarna nästa vecka, och racing-fantaster kan frossa i över 70 bilar redan under premiären.

Utvecklarna #Slightly Mad Studios har publicerat en lista över fordonen som finns med från dag ett. Dock är några av dem förbokningsbonusar och extramaterial. Som plåster på såren för alla förseningar kommer samtliga spelare att få en gratisbil i månaden – först ut är W Motors Lykan HyperSport.

Hoppa över till inlägget för att se vilka gokarts, retrobilar och sportbilar som väntar på dig i garaget.

Det jag även gillar är att många hade interiörer som matchade utsidan i färg. Larvigt kanske, men jag tycker att det "livar upp". T.ex. röd instrumentpanel. Vissa bilar har det nu också och det uppskattar jag. För mycket silver och mörkgrått annars. Kul... 05/05 Nej precis det var interiören jag hade i sinnet, Det är hemskt så det ser ut, även i riktigt dyra bilar... Går jag ner till en 190E ifrån 86, som stått ute i 5år, putsar bort damet/skiten på instrument panelen, så ser den fortfarande ny ut! Jag älskar... 05/05 Väntar på den dag jag får höra Alonso säga "va, ska jag köra SAMMA bil varenda bana?" 03/05 Tack för svar Vorlon och Edd1e. Jag anade att det kunde vara så med broms, gas, växling och varvtal, men det såg inte vettigt ut. Nu förstår jag. :) 02/05 Tack Returpack:-) Min gamla g25:a kommer funka än gött 02/05 Några pedaler finns listade här: http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html 02/05 70 bilar bara? Ok, 200 spänn kan de få för spelet. 02/05 Behöver inte vara så, många nyare bilar är väldigt vackra. Alfa 8C t.ex. Men däremot var interiörerna bättre förr! Ibland helt fantastiska. 02/05 Äldre bilmodeller <3 specielt mercedes! Avakyr dagens plast skit bilar å alla har exakt samma fula hjulhus sidor.. Kräääks! 02/05 Förstår inte riktigt så mycket fokus på bilmodeller. Hade räckt med en "Konsum Blå Bil" och hur mycket tweaks som helst på den - och all kraft på märkbara tweaks hur den uppför sig. Kanske tar i lite - men 5-10 modeller räcker långt för att matcha typ... 02/05
Skicka en rättelse