#Microsofts E3-presentation är över för den här gången, och vi vill nog påstå att Bethesda var strået vassare. Köttiga gameplay-pass med ingående information lös på det stora hela med sin frånvaro, men det bjöds ändå på en och annan trevlig överraskning. Här kommer några av höjdpunkterna i punktform. Under dem kan du se hela presentationen i efterhand.

  • #Halo 5: Guardians visades upp i form av scriptat co-op-slaskande, samt ett klipp från det nya multiplayer-läget Warzone – där 24 spelare gör upp på stora slagfält. Nathan Fillion (från bland annat Firefly) är med på ett hörn.

  • Megamans farsa Keiji Inafune gör ett spel som heter Recore. Det är Xbox One-exklusivt och innehåller, inte särskilt förvånande, robotar.

  • Xbox One blir bakåtkompatibel och kan framöver köra Xbox 360-spel. Spel du köpt via Xbox Live är bara att dra hem igen. Med fysiska spel är det bara att sätta i skivan så laddas de ner. Tjänsten blir tillgänglig senare i år.

  • Fallout 4-mods som skapas på pc kommer gå att ladda in och köra i Xbox One-versionen av spelet.

  • Dean Hall utannonserade Ion: ett slags simulatorbaserat onlinespel vars koncept visades upp i en teaser-trailer.

  • Första #Gears of War får en "Ultimate Edition" till Xbox One, med förbättringar, snyggare grafik och multiplayer.

Tur att mitt spel snart e klart som jag jobbat på i 3 år. 2d eve i en värld som alltid är uppkopplad. Beta börjar i dec. 100 pers får koder 18/06 Det här var det starkaste Microsoft visat på mycket länge! 16/06 Holo-lens och MineCraft, nu har ungarna verkligen ingen anledning att gå utan för dörren. Gäller nog en hel hög vuxna också :) 16/06 Helt grymt tycker jag. Microsoft verkar ha mycket i görningen. Jag har till och med svårt att föreställa mig allt som Holo-lens kan komma att användas till. Helt galen teknik som kan komma att förändra världen. 16/06 Gears of War-uppfräschning i samma anda som Halo, tack! 16/06 Håller med, var riktigt bra. Att Xbox One blir bakåtkompatibel, får en Early Access-tjänst med gratis demoversioner av alla titlar, och en ny Scuf-liknande handkontroll är bara det grymt. Är också nöjd med vad som visades i spelväg, kommer mer på Gamesc... 16/06 Mycket intressant skulle jag säga snarare. 5 gamepads av 5 möjliga. Sony får svårt att toppa detta. 15/06 Oj vad tråkig konferans, re-masters och uppföljare med några få ointressanta idietitlar inslängda i mitten. Sea of Thieves och Hololens var det enda som kändes någolunda intressant. 15/06 dollar priset låg på 150$ :o 15/06 Ni glömde nya Elite kontrollen! -includes paddles - remappable controls with companion app (yes this controller has a companion app) - "hair-trigger" - sensitivity options - swappable steel joysticks. - comes with carrying case - for XB1 and PC (specifi... 15/06
Skicka en rättelse