#Call of Duty: Advanced Warfare gav oss futuristiska nymodigheter som jetpacks, som erbjöd utökad rörlighet och förde tankarna till #Titanfall. Förra CoD-inkarnationen nådde dock inte hela vägen fram till #Respawn Entertainments parkour-liknande framtidspangande – men årets #Call of Duty: Black Ops 3 kan mycket väl lyckas fullt ut.

I en ny trailer får vi spana in mer från spelets "combat movement", och det ser inte alls dumt ut. Vi ska kunna springa längs väggar, glida på marken och sväva i luften – och vi kan fortsätta skjuta hela tiden. Något som gissningsvis kommer ge upphov till en del sjuka manövrar som bara de bästa kan utföra.

FZ:s Joakim Kilman testade multiplayer i Black Ops 3 under årets Gamescom-mässa och blev imponerad. Hans intryck kan du läsa mer om i en matig förhandstitt som publiceras på söndag.

Och hela diskussionen plus namecalling hade undvikits om du bara hade varit lite tydligare i ditt första inlägg, jag reagerade likadant som Snabeltorsk på ditt inlägg :) Du skulle skrivit typ "i betan som körs just nu så är den allmänna åsikten att du... 17/08 Vi tröttnar på att behöva betala för något som hade funnits med modstöd. Dom släpper oftast samma spel i ny förpackning. Spelen i sig är väl okey, det är mjölkningen folk inte gillar. Hade bethesda gjort årliga släpp av fallout och tes så skulle jag ski... 16/08 Var har jag skrivit det ? varför e jag en hater ? Jag funderar på att köpa detta CoD, jag har aldrig sagt det verkar kass, Jag bara stör mig på 14isar som dig som skriver falsk info om spelet Och igen ditt #####, detta skrev du Och de specialmoves man... 16/08 Jag skrev ingenstans att det INTE GICK, jag skrev "funkar inte", och det kan lika gärna tolkas som "det suger", "det är inget bra", vilket är ganska tydligt kan utläsas i sammanhanget om man inte är en pappskalle med asperger. Förövrigt talar ju alla... 15/08 Wow du måste vara totalt körd. "Det är mkt bättre att ta gunfights "classic" style." Nu snacka vi inte om bättre eller sämre du sa att det INTE gick att skjuta medan man wallrunna eller slida. 15/08 Ser riktigt skoj ut, blir nog ett köp :D 15/08 Det är bara showoff i trailern. Det är mkt bättre att ta gunfights "classic" style. Du verkar ju dock vara en trähat som sitter och gråter som en femåring efter att ha sett en trailer istället för att kolla på de mänger av gameplay som finns tillgänglig... 15/08 Oh, det är ju sådär jag rör mig när jag går till jobbet, helt klart ett spel för mig. 15/08 Det märks att dom försöker leva på sina utflugna utvecklares koncept vilket bara för sent, för lite och för desperat. Titanfall är unikt att förmedla det flyt som gör att wallrunning gimmicken funkar bra vilket får detta gameplay att se klumpigt och "fe... 15/08 Som att spela med noclip. 15/08
Skicka en rättelse