Unreal Engine 4 bevisar sin grafiska kraft i virtual reality.

"Virtual reality är framtiden" har vi hört i ett par år nu men samtidigt har vi sett väldigt få spel som ska få oss att punga ut tusenlappar för denna framtid. Under gårdagens Oculus Connect-konferens gjorde företaget sitt bästa att sälja in virtual reality och man har bland annat tagit hjälp av Epic Games, som vi vet är hyfsat duktiga på action.

Deras VR-upplevelse Bullet Train ser ut att bli lika hektiskt som deras andra titlar och vi gillar framförallt möjligheten att plocka upp raketer i luften och kasta tillbaka dem på mördarrobotarna.

Tack till Berling för detta #nyhetstips!
Tittade vi på samma klipp? Fult som stryk. Vapnen ser ut som de e tagna direkt från CS1.6. Ai är nog avstängd eller inte existent för demo visningen. 26/09 Helt fantastiskt hur människan fungerar. Hade jag för bara en tid sedan sett något så snygg och fått veta att det var VR, hade jag pinkat på mig av lycka. Nu börjar man direkt hacka på småsaker XD 26/09 Om man inte rör sig på samma sätt irl som i spelet mår man illa. Hade AIn vart über hade inte demot varat längre än nån sekund...rolig demo 26/09 Det beror ju helt på hur många noder den får data från. Om 3 miljoner spelar samma spel så blir det många timmars data väldigt fort. 26/09 Problemet med maskinlärning är just att det tar galet lång tid att samla in tillräcklig data för att faktiskt göra AIn bra. Och utöver det så kan AIn inte börja lära sig hur spelet spelas förren spelet i princip är färdigutvecklat, och varje gång du gör... 26/09 Maskininlärning och molnet är lösningen på detta. Det behövs fler spel och fler typer av spel som använder sig av maskininlärning för att hämta data, data, data. 25/09 Ok, hur många står still när de blir beskjutna? Man vill väl se vad VR presterar när man kastar sig och tar skydd? :) 25/09 Jag tror många missar "Demo" biten. Är fundersam om det ens blir ett fullt spel, utan tror mera det bara är till för att Demonstrera Koncept för VR. Vad som är möjligt. 25/09 Nu börjar grafiken vara tillräckligt bra imo, dags att göra AI som inte är helt förutsägbar efter 5 minuter eller helt hjärndöd uppenbar robot 25/09 Det första jag tänkte efter några sekunder in i videon. Tänk att den dag bli imponerad av en AI, den dagen kan inte komma snabbt nog... 25/09
Skicka en rättelse