Den lite annorlunda titeln #Mirror's Edge såg dagens ljus framåt slutet av 2008. Det skulle dröja fram till februari 2016 innan uppföljaren från #Dice blev verklighet, men nu har vi fått andra bud på det hägrande släppdatumet.

#Mirror's Edge: Catalyst skjuts helt sonika fram lite drygt tre månader, till den 24 maj 2016. I ett blogginlägg berättar senior producer Sara Jansson att anledningen till förseningen är att de ska göra upplevelsen så underhållande, imponerande och minnesvärd som möjligt. Som det officiellt brukar låta vid förseningar, med andra ord.

Vill du stilla Mirror's Edge-begären kan du läsa vår förhandstitt från årets Gamescom-mässa, där Joakim Kilman fingrade lite på spelet.

Yep, jag kan inte bärga mig. Är övertygad om att det kommer vara det bästa spelet på länge! Allt var tamefan perfekt i demot man fick prova på mässan, exakt det spel jag gått å längtat efter! 01/11 Roligt nu är det bara att se fram emot Maj! :D 01/11 Tack för svaret, jo jag var förbi och spelade. Det var sjukt bra, ser fram emot spelet ännu mer nu!! :D 01/11 Nästan 100 på att dom är där alla dagar. Man fick dock köa ett bra tag då dom bara släppte in 4pers i taget. Men det var det verkligen värt :). 31/10 VAR DOM DÄR?! Jag som inte köpte nån biljett bara för att jag trodde att dom inte skulle vara det! Dom har ju inte skrivit något om Gamex på någon av deras nyhetsflöden (Twitter, FB, mirrorsedge.com). Är någon på mässan idag och kan bekräfta att det går... 31/10 Spelade pre-alpha på comiccon idag och kan bara säga att det var helt AMAZING. Detta kommer bli ett säkert köp! 30/10 ...24:e maj? Fördröjning? Jag trodde spelet skulle komma ut mycket senare än så från första början. Whops. :| Detta är en positiv överraskning för mig då alltså... 30/10 Förseningar som innebär en bättre slutprodukt är i min mening ytterligare gratis utvecklingstid, potentiellt utan att prislappen på spelet höjs eller att detta tas igen med gigantiska day one-patcher. Dröj på, DICE! 30/10 Har väntat så länge att jag inte riktigt bryr mig, lite som Duke Nukem forever, det kommer när det kommer 30/10 24 maj? Dålig säsong med gaming för mig. Kanske blir bra att köpa det på rea till hösten 2016 då... 30/10
Skicka en rättelse