Det fanns en anledning till att danskarna avbröt era förbokningar.

Det har varit några turer kring hur det nya #Hitman ska släppas. Förutom framflyttningen från december till mars har det varit mycket snack om vad som faktiskt kommer att ingå i grundversionen av spelet. Många blev också oroliga igår när de förbeställningar på Playstation Network avbröts men idag får vi förklaringen. Nya Hitman blir helt avsnittsindelat.

Den 11 mars kommer spelare att få tillgång till Paris-kartan samt ett prologuppdrag. Priset har justerats och detta går loss på 15 dollar (vi får se vad det blir i svenska pengar, men under 200 kr). I april släpps uppdraget i Italien och en månad senare kan vi lönnmörda i Marocko. Senare under året väntar Thailand, USA och Japan. Om du vill kan du redan på förhand köpa det kompletta spelet för 60 dollar.

Det är ett intressant grepp och det ska bli spännande att se hur den initialt låga prislappen kommer att påverka spelets framgång.

Personligen konstigt och dåligt koncept, efter si sådär ett par timmar spelande så är man säkert redan klar med ett s.k avsnitt. Skall man vänta i en hel månad för att få tillgång till ett nytt? "Om du vill kan du redan på förhand köpa det kompletta spe... 08/02 Finns andra sätt, om man inte vill betala 16/01 Jag vet inte riktigt hur det här kommer bli när allt väl är släppt, kanske en succé. Men av det jag har läst så låter detta extremt idiotiskt. Och PR-avdelningen för detta spel borde skämma rejält. 16/01 Vad ska jag göra då, säga allt igen i versaler? Köp inte spelet nu medans det inte är "klart" ifall du inte vill, och låt folk som vill börja tidigare än fulla spelet är klart göra det. Bara det är ju en stor fördel. Och eftersom du inte verkar ha någon... 15/01 På min tid kallades det då för ett demo, och dessa var gratis. *Viftar med käppen* 15/01 Har du lässvårigheter eller bara ignorant? Jag frågar helt enkelt vad i den här affärsmodellen som är positiv? Som bäst så kan jag köpa spelet som "vanligt" fast ett år senare än alla andra. Det är inte innovativt, nytänkande eller bra för konsumenter.... 15/01 Orsaken till att dom delar upp den är ju dels också att feedback efter varje ny del för att anpassa nästa efter spelarnas reaktioner. Sedan lägga in små variationer i den senastsläppta kartan med nya uppdrag under tiden. Om det fungerar eller inte åters... 15/01 Förstår inte varför alla är så oerhört negativa. När alla avsnitten har släppts är det ett normalstort spel för en normalstor prislapp. Om man inte vill ha sin spelupplevelse uppstyckad är det bara att vänta tills alla avsnitt är ute. 15/01 Känner mig skeptiskt mot detta. Välkomnar variation och nytänk men ser inte hur detta ska fungera bra i ett Hitman-spel. Personligen vill jag ha hela spelet tillgängligt så möjligheten finns att spela från början till slut utan att tvingas avbryta och... 15/01 fattar inte..köpa en delat spel..suger spelet kan man ju alltid göra en refund enligt gällande eu regler 15/01
Skicka en rättelse