Den 11 mars släpps #Hitman. Eller ja, i alla fall första delen av det mordiska äventyret. Spelet släpps nämligen i avsnitt och i första omgången kan vi besöka Paris och utföra ett prologuppdrag. Senare kommer vi även ta oss till platser som Marocko, Thailand, USA och Japan.

Inför släppet berättar utvecklarna #IO Interactive mer om sin skapelse via en serie filmklipp. Första delen behandlar den inte särskilt pratglada protagonisten Agent 47. Hur funkar det egentligen att bygga ett spel kring en karaktär som inte utvecklas särskilt mycket? Svaren på den frågan och mer väntar nedan.

Helt plötsligt och oväntat ser man mer fram emot Yandere Simulator. Didn't see that one coming. Synd, alltid föredraget Agenten framför Ubisofts fulla, ragglande, balkongfastnande sjösjuka stabber. 25/01 Att det kommer som episodspel? =) 25/01 Är väll bara att vänta på Steam summersale 2017 när hela spelet finns till kanske ett något rabbaterat pris :) 25/01 När DLC går på maskerad... 24/01 Inte intresserad av att spela Hitman som episodspel heller men förstår inte riktigt vad problemet är så många verkar ha med det? de som vill spela episoder kan köpa spelet direkt och stötta utvecklingen av senare episoder. Vi som vill ha hela spelet på... 24/01 Jaja säger inget om episod formatet förrns jag testat det. Av nån anledning gör de så här så vi får helt enkelt se 24/01 Flopp incoming. TTG kan släppa avsnitt då deras spel är story driven. Dom fokuserar inte på gameplay utan storyn, vilket fungerar för dom. Men Hitman storyn är väldigt tunn i jämförelse och det är svårt att känna något för 47 då han inte säger speciellt... 24/01 Ärke suck! Här var man hypad och hade Hitman högt upp på sin önskelista och så gör dom så här. Om ändå detta episod fenomen kunde dö ut, iaf inte användas på Hitman. Svin. 24/01 Hoppas vi iallafall får något slags verktyg så vi kan göra våra egna banor. Om vi inte får det så kommer detta spel bli ett stort "NOPE" för mig när det släpps iallafall, känns som att all content i spelet inte kommer uppnå AAA priset på 600kr. 24/01 Jävla episodidioter dom är, blir bara förbannad. 24/01
Skicka en rättelse