Antalet lantbrukare sjunker, mjölkbönderna får usel ersättning och förtroendet för Arla är på Aftonbladet-nivå. Ändå – eller kanske just därför – lever lantbrukarserien #Farming Simulator vidare, och nu har utvecklarna tillkännagett att #Farming Simulator 17 är på gång.

Det är uppföljaren till #Farming Sim 2015 (läs recensionen!) och planen är att lansera spelet i slutet av året, både till pc och "konsoler" (vi tippar PS4 och Xbox One).

Mycket mer än så går inte att utläsa av tweeten som tillkännager spelet. Men vi räknar kallt med ett spel som inte skiljer sig alltför mycket från föregångarna.

Och det viktigaste är redan klart – det gamla Flight Simulator-typsnittet hänger med!

Kul att så många diggar denna spelserie, är själv uppväxt på gård. Trodde när jag testade Farming sim. 13 att det var väldigt snäv målgrupp :) 24/02 Jag är inte arg, utan snarare besviken på er. Sedan urminnes tider publicerar vi en speciellt video relaterad till nyheter kring Farming Simulator. Är det bara jag som känner ett visst ansvar för traditioner här på forumet? https://www.youtube.com/embed... 24/02 De har förkortat årtalsformatet. 24/02 Finns bara 7st 2008 2009 2011 2013 14 15 16 24/02 Nah, det är ju inte direkt ett RPG spel som kommit ut i en serie över åren med historia och så. Där man kanske vill få maximalt med kött på benen om vad alla har haft för roll genom åren. Väntar du så kanske du får ett spel som har mer innehåll/djup,... 24/02 Skulle gärna spela det här. Men borde jag spela igenom dom tidigare 16 spelen först för att få ut maximalt av upplevelsen? 24/02 Farming simulator kommer aldrig få ett dlc som detta: http://store.steampowered.com/app/282550/?l=swedish 24/02 Nu var det ett bra tag sedan jag spelade FS15 men minns att det började lagga gode på servern när man huggit för mycket träd som låg på backen men det kanske var mitt dåvarande internet? 23/02 I Sverige säger vi raps. 23/02 Jag och en polare vi har kört FS13 och FS15 rätt hårt, och jag kan hålla med dig att det finns ett intresse för Farming Simulator, det finns en känsla av "progression" i spelet som är rätt härlig, även om man får slita på en åker för att få ihop pengar... 23/02
Skicka en rättelse