#Doom hoppar, skjutar och spränger sig allt närmare släppet i maj, och vi har kunnat kika på en hel drös med trailers som uppmärksammar den våldsamma återkomsten. #Id Software känner sig dock redo att ta steget från helt och hållet regisserade filmklipp till sådana som är något mindre regisserade.

Något slags evenemang kring spelet har ägt rum och nu kan de som medverkade berätta mer om sina upplevelser med det intensiva multiplayer-läget. Youtube-kanalen Arekkz Gaming har spelat in 7 minuter gameplay och berättar mer om demonslask, feta vapen och loadouts nedan.

Att "gå" i Vanilla Quake 3 är lika slött som i denna Doom clip iof. Men killen strejfar jo inte äns så svårt att säga hur snabbt spelet kan bli. Det här ser dock ut mer som en mod till nåt UT spel från 2004 än Doom och imponerar inte grafiskt så som ett... 31/03 Jag är så trött på att se alla dessa nummer hoppa upp på skärmen... "du gjorde xx skada" "dödad fiende: 100 poäng" Som vanligt måste de även kasta in ett levelsystem, suck. 31/03 Ser otroligt plastigt ut måste jag säga, synd.. 31/03 Skönt att se i kommentarsfältet att man slipper en hel del gråtpellar när doom väl släpps :), för många förväntar sig att det ska bli som doom 1 och 2. Well spela dom gamla liren igen då i såna fall :) 31/03 Håller med, det känns inte alls som doom... *grubbel grubbel* 31/03 Kalla det vad ni vill, men det är inte "Doom!" (Går iväg och muttrar för mig själv en stund ...) 31/03 Krävs det inte cybernetic implants för att klara av att spela i den hastigheten? :) Kan inte vara en stor skara spelare som pallar spela i turbo mode? 31/03 Hur gammal är jag!? Jag tycker det ser skitbra ut. Har spelat Wolf3d när det kom och sen fortsatt med alla andra klassiska spel men jag har missat det här med att det är "för långsamt". Och jag trodde 60fps var guld om det fungerar på konsoll och nu pra... 31/03 Självklart! Slänger ut något på morgonen om när det blir, så man får lite förvarning. Ja, det är den vi kommer att lira. Öppnar imorgon bitti för oss. 31/03 Jag vill se folk campa när någon spawnar som en baron off hell eller till en revenant efter dom plockat en demon rune. Att en gubbe kör med"sniper" i doom betyder inte att dom kan campa, banorna är inte jätte stora så camping blir svårt, du kan stå stil... 31/03
Skicka en rättelse