Snart är maj här, och vi vet ju alla vad det innebär: fler spel! Och då framförallt sådana som du inte behöver betala extra för, under förutsättning att du har en aktiv Xbox Live Gold- eller Playstation Plus-prenumeration. Både #Microsoft och #Sony har släppt listorna på vilka spel som gäller den kommande månaden.

Här är spelen till Sonys olika maskiner, som går att tanka hem från 3 maj:

Microsoft frestar istället med #Defense Grid 2 till Xbox One (månaden ut), samt #Costume Quest 2 (16 maj - 16 juni). Till Xbox 360 är det #Grid 2 (1 maj - 15 maj) och #Peggle (16 maj - 31 maj) som gäller. Notera att 360-spelen även går att köra på Xbox One via bakåtkompabilitet.

Okey, PS+ då sedan lanseringen. Ehh, jag har valt att inte ladda ner dessa för att jag tycker de såg sjukt ointressanta ut. Jag vet inte vad du vill komma med din diskussion. Jag är knappast ensam om att tycka att utbudet för PS+ är långt ifrån vad man... 28/04 Kul med Tropico 5, har varit på väg att köpa det ett par ggr. Däremot är det ju lite tråkigt att Bionic Commando inte har stöd för Vita, eller har jag missat det? 28/04 Table Top Racing ser lovande ut. Det var ett tag sedan jag spelade ett racing-spel som inte tar sig själv på så stort allvar. 28/04 Det ryckte till lite i batongen när jag läste "förstapersonsvy". Men efter att har tittat på lite videos så verkar din definition fps-vy inte vara samma som den jag hoppades på. Dvs den där jag är en liten person som sitter i den lilla bilen jag kör.... 28/04 Grid 2 ska bli kul, har kört ettan och tänkt köpa tvåan. Så det är iaf jag nöjd med. 28/04 Dock så fanns ju inte ps+ förräns 2010. 3 spel sedan lanseringen? Hur vet du då att alla andra är dåliga? Visst kan jag hålla med om att alla inte ser intressanta ut, men jag brukar ändå ge dom en chans vilket har resulterat i positiv överraskning för... 28/04 Tropico 5 är långt ifrån AAA. Det är utvecklat av en liten studio i Bulgarien. Bra spel dock, även om jag gillade 4:an mer. 28/04 Lite skralare på Xbox den här månaden, men annat var ju inte att vänta efter aprils feta lineup. Hursom, fyra "gratis" spel är inget man lipar över. 27/04 Tropico käns endå rätt ballt. Skulle aldrig ha spelat det utan +. 27/04 Lite mer AAA-stuk, flera av dessa du nämner är inga dåliga spel men det är ett sjukt magert utbud. Alla intressanta spel kommer till PS3. Har haft plusmedlemsskap sedan jag köpte min PS3a 2007, skaffade PS4an vid lansering och har tankat Trine 2, Injust... 27/04
Skicka en rättelse