Att Gran Turismo-skaparna Polyphony Digital kan det här med racingspel, det vet vi sedan lång tid tillbaka. Huruvida #Gran Turismo Sport kommer se till att vi fortfarande håller företaget högt, det får vi inte reda på några månader. Något som vi vet, det är när spelet kommer ut och att trailer för spelet visar stor potential.

Den 15 november släpps spelet till Playstation 4 och av filmen nedan att döma, du kommer att ha en hel del att göra. Bland annat lär toknörden spendera timmar med att utsmycka sin bil efter eget tycke och den där tiden på Nürburgring bör det slipas på.

Detta är inte "Gran Turismo" för mig, spelet byggde ju på att börja litet. Med en gammal civic eller volvo och jobba sig uppåt efter timmars trimmande och finlirande.. I´ll pass this time =/ 24/05 Med "nextgen PS4" menades bara generationen efter PS3. Bättre hårdvara, borde ge snyggare spel. Tror säkert du fattade det egentligen. 24/05 Nu är ju inte en snart tre år gammal konsol "nextgen" heller. Det har den heller inte varit sedan sekunden den släpptes. 24/05 De små snuttarna man får se från riktig gameplay ser ju likadant ut som tidigare versioner på PS3 med lite polerad ljussättning bara. :/ Inget som visar upp nextgen PS4 precis. Och bumper car-fysiken där bilarna bara kan hålla sig platt på marken verkar... 23/05 Gran Turismo var aldrig värst mycket av ett kör-spel för mig. Det roliga var ju att börja från scratch med någon gammal japsare och sen bara nöta för att sakta men säkert jobba sig uppåt, genom otaliga obskyra modellvarianter och motoruppgraderingar,... 23/05 GT Sport photoshop edition 23/05 Som folk tidigare kommenterat, man får ju knappt se riktigt "gameplay" i det här klippet. Hoppas att det faktiskt går att stänga av alla form av hjälpmedel så att bilarna faktiskt beter sig som de gör i verkligheten. Vet att denna "simulator" haft svårt... 23/05 Ser fint ut och så men det ska mycket till om det ska slå Assetto Corsa eller Project Cars i körkänsla. De två senaste GT-spelen till ps3 hade många valmöjligheter vad gäller bilar och banor men hade fortfarande en lite stel känsla vad gäller körningen. 23/05
Skicka en rättelse