Nordic Games, numera THQ Nordic, släppte under förra året en ny version av deras spel #Darksiders 2 som var uppdaterad för moderna konsoler. Även originalet #Darksiders får samma behandling under namnet Darksiders: Warmastered Edition och nu berättar utvecklaren att spelet försenats något.

Spelet försenas med ungefär en månad, från 25 oktober till 22 november för konsolversionerna och 29 november för PC-verisonen. Remastern kommer bland annat med högre upplösta texturer och stöd för 4K-upplösning. Eller ja, så länge du inte spelar på Wii U.

PS4 och Xbox One-versionen körs i 1080p med 60 bildrutor per sekund, medan Wii U-versionen får nöja sig med 30. Denna släpps även endast som digital nedladdning, medan de övriga får fysiska utgåvor.

Mm, absolut inga likheter alls. Darksiders har däremot likheter med Zelda, och kan kallas för en mörkare tolknings på Zelda-arketypen, men Souls? Det är så absurt att jag blir mållös. :P 23/10 Den jämförelsen kändes lite som att säga att Gears of War är en mörkare version av Mario... de har verkligen Noll likheter :S. Ont: Jag föredrar Darksiders 2, men det var mest eftersom att jag tyckte Death var mera intressant att spela än War men ja,... 21/10 Har du ens spelat Dark Souls? Och har du ens spelat Zelda? För jag minns att jag har gjort det själv nämligen, och om jag nu inte fått fel spel i mina fodral samtliga gånger så vill jag minnas att dessa två spelserier inte har några likheter överhuvudta... 21/10 dark souls, ett zelda typ spel, nä dra något annat skämt. Dark souls är sjukt nice spel å jag älskar det mer än dom flesta spel serier som finns , men jag skulle inte vilja påstå att det är zelda gameplay i det. 21/10 Har aldrig spelat Darksiders spelen, men har alltid varit lite sugen. Får se om man testar det nu med en remaster version. 20/10 Du tänker på Demon Souls, Dark Souls släpptes 2011 till konsol och 2012 till windows, men de bygger på samma princip (Dark Souls och Demon Souls dvs). DSiders är ju mer likt andra hack 'n' slash spel som Bayonetta etc. Är ju inte så att varje fiende man... 20/10 Va ? Dark souls släpptes 2009 och darksiders 2010 ... 20/10 Nja, Darksiders tog den platsen först. 20/10 Dark souls hade ju redan den platsen. Så vem va det här spelet för ? 20/10 älskar dessa spelen o glad att dom gör nått med dom. Är dock lite sur på Nordic games att dom inte fixar Darksiders 2 när dom gjorde om den så kom de en irriterande bugg. man ser inte vilken knapp man ska trycka på om man har en Xbone kontroll.. 20/10
Skicka en rättelse