Det snuskigt välgjorda #The Last of Us Remastered har fått vackrare utseende. En nysläppt patch förser spelet med HDR-stöd, och även stöd för PS4 Pro som släpps nästa vecka, skriver Wccftech.

För att se skillnaden med HDR påslaget har några Neogaf-användare fotat sina tv-apparater och lagt upp bilder på det hela. Här är ett par.

#The Last of Us lanserades till PS3 sommaren 2013, och möttes av enorma hyllningar. Ett år senare släpptes det utseendemässigt putsade The Last of Us Remastered till PS4, och förra sommaren kom ryktena om #The Last of Us 2 igång på allvar, och utvecklarna kommenterade det hela lite kort. Men därefter har det blivit tyst. Men med #Uncharted 4 ute sedan i våras kanske en fortsättning på katastrofen äntligen är på gång borta hos #Naughty Dog? Låt oss hoppas.

Det är hur du fångar / spelar in HDR. PS4 / PS4 Pro och XBONE S kan visa HDR på monitorer som hanterar HDR. Det är en jättestor skillnad som många forum / siter inte verkar förstått - inklusive SONY när de lanserade PS4 Pro med en massa HDR-content över... 19/11 haha 7 dagar gammalt.. det va innan jag slutade med Imovane.. dom fick mig att bli extremt intresserad av alla asiatiska brudar....... utan knark i blodet så ser hon ganska alldaglig ut. ;) 10/11 För att du vill att en asiatisk kvinna i glasögon och med svagt underbett ska vidröra dig med sina fingertoppar? 03/11 bilden får mig bara att vilja va en tv. ;) 03/11 Nej det hör inte med någon post processing att göra. Det handlar mest om att göra så att tv apparaterna kan visa mer detaljer i det mörka och det ljusa. Det åstadkommer man genom göra tv-apparater som har större kontrastomfång. HDR som i fotografering... 02/11 Går inte att visa? Jag tycker mig se skillnader på bilderna, där det även ser ut som att HDR gör det snyggare. Men jag inbillar väl mig eftersom man måste ha specialhårdvara. 02/11 Jag fattar inte riktigt kommentarerna här att man inte skulle kunna se HDR. HDR är inte bara en enda sak; det finns teknik för att fånga ett större omfång (range) av ljus/färg, och man kan sätta samman flera olika exponeringar till en enda bild med bätt... 02/11 Molnet är ju framtiden och Molnen är ju onekligen snyggare i HDR! 01/11 Ja, men inte om du visar 4K-bilden skalad till 1080p. Du kan få lite snyggare kanter om nedskalningen är bra gjord men du kommer såklart att tappa detaljer i bilden. På samma sätt går det inte att visa upp HDR när flera led på vägen fram till dina ögon... 01/11 Ändå ser man stor skillnad på bilderna? EDIT: om jag tar en bild på 4k och en bild på 1080p så kommer väl bilderna att visa sanningen? 01/11
Skicka en rättelse