När Jesse Wellens skulle snacka Need for Speed gick allt fel. Nu berättar han varför.

Det var enligt god tradition mycket som var cringe under E3, men frågan är om inte stackars Jesse Wellens från EA Play tog priset? Youtubeprofilen presenterade Need for Speed Payback, men att han "presenterade" något är att ta i. Som du ser ovan var det en smärtsam historia.

Men livet går vidare, och nu är Wellens redo att besvara frågan: "Jesse, vad i helvete hände?" Hela historien ser du undertill och det är en synnerligen intrikat inblick i vad som gick fel. En av Jesses största rädslor är att tala inför folk, så han gav sig onekligen ut på hal is. Han gjorde misstag (läste inte manuset, oops!) och det gjorde även EA (manuset skilde sig från telepromptern och Jesses entré i streamen överrumplade honom). Resten är, som man säger, E3-historia.

Alla som någon gång känt sig nervös över att tala inför folk (99 procent av befolkningen, gissar jag) kan förmodligen känna med Jesse. Idag kan han skratta åt det och som youtuber kan han definitivt tjäna på att bli viral – oavsett om sammanhanget var cringe.

Jag gissar på en konspiration av EA. De hade medvetet gjort så så att snubben skulle råka göra bort sig. Sen visste de att han skulle göra en video om saken som nu har blivit viral vilket ger EA ytterligare marknadsföring om sitt spel. 21/06 Det som är gemensamt för alla dessa youtubers är väl att de är hur m-o-d-e-r-n-a som helst. Inte direkt nån 50-talsfilm de ser ut att komma från prat- eller utseendemässigt. 21/06 Fan vad alla är bittra gamla gubbar i kommentarerna. Om ni tycker att 9 av 10 gör samma sak då har ni missat en del. Jag följer...3 youtube-kanaler. Varav 1 är helt för att supporta kanalen, annars är de två jag tittar på nästan dagligen. Man finner rät... 21/06 De tjänar massor av pengar för att de producerar innehåll som tilltalar en viss publik och stora pengar lockar fler som vill bli framgångsrika. Du har ju uppenbarligen analyserat dem ganska noga så nu bör du veta hur man gör för att utan vidare bli milj... 21/06 Det måste finnas intressantare spelnyheter än dessa "cringe-saker" att skriva om? Visst finns det svenska ord att använda också? 21/06 Youtubers har kontroll och klipper sina egna grejer, något dom inte kan göra live, och då går det som det går när det skiter sig. Även Pewdiepie har detta problem, som tex. på Skavlan eller hos Conan, dom måste ha kontroll över sina meningar och klippni... 20/06 Ugh, alla dessa Youtubers är fan lika illa. Fattar inte vart alla kommer ifrån, de förökar sig som flugor. Fattar även inte hur de kan bli så stora när 9 av 10 gör exakt samma sak. 20/06 För mig som också har fobi för att tala inför folk så förstår jag honom direkt. En gång skulle jag hålla ett föredrag om en hjärtsensor som jag dumt nog demonstrerade på mig själv. Den låg på 170+ slag i minuten under hela föredraget vilket alla glatt... 20/06 Eller så fick han fram budskapet bak? ;) 20/06 E ge karln en chans säger jag, han är inte mer än människa, personligen visste jag inte vem han ens var, men hur än dåligt det var så fick han budskapet fram antar jag ^^ 20/06
Skicka en rättelse