Demoversionen ungefär lika stor som halva Forza Motorsport 7.

Den utlovade demoversionen av Gran Turismo Sport är nu spelbar. Klockan 11 i dag blev det möjligt att börja provköra smakprovet av Polyphonys första PS4-racer. Du hittar den här.

Mindre bra är storleken – en bit över 40 GB måste du ladda hem innan du börjar spela. Vilket kanske får dig att önska att du hade förladdat redan i helgen. Ingen blir heller särskilt glad av att demon är tidsbegränsad – klockan 15 på torsdag är det färdigdemat, åtminstone för den här gången. Nåväl, när du fått hem smakprovet väntar tre spelformer och split screen-körning, och du kan ta med dig ingame-valutan du tjänar i demon till fullversionen.

Vi tror och hoppas att vi har en Gran Turismo Sport-recension färdig innan releasen den 18 oktober.

60fps. Sen om dom når fasta 60fps eller inte det vet jag inte. Men 60fps är målet på både Pro och vanliga PS4. 12/10 Någon som vet om det är 60fps eller 30 för PS4 (inte Pro)? Ser ut som 60 i trailern. 11/10 Väldigt tråkig utveckling detta. jag vet inte hur det ligger till med PS4, men på Xbox One behöver man installera varje spel på hårddisken (om inte jag missat någonting alldeles helt) och om många spel ligger på över 50 GB så räcker ju inte 500 GB särsk... 10/10 Blev så igår också en stund. Sen fungerade det fint. Någon som vill kommentera vad ni tycker om spelet? Jag har bara kört handkontroll so far. Känns helt ok. Har förbokat vilket jag inte ångrar. Känns som ett spel man kan sitta många timmar med. Dock... 10/10 Jag kunde inte göra något i spelet förutom att lalla runt i menyn. Va det bara jag som fick server maintenance? 10/10 @Emsa: Jag har alltid gillat båda (älskar de flesta bilspelen) men skulle vilja påstå att det alltid varit en smaksak vilken man tycker känns verkligast. 09/10 @Ozbaab: special edition i 8k då? ;) 09/10 Äääh.. 40 gig, det drar man ju ner på ett famili guy avsnitt! 09/10 Mja, det vet jag inte om jag skulle sträcka mig så långt att säga men kanske :) Men jag tror definitivt att optisk media är på väg att försvinna till förmån för flashbaserad lagring framöver. Tills genomsnittsuppkopplingen är snabbare och billigare värl... 09/10 I så fall har dom verkligen bättrat sig på den punkten då dom tidigare spelen kändes betydligt sämre än forza. Framförallt med ratt. 09/10
Skicka en rättelse