Det är visserligen ingen rosa Darth Vader, men...

Anledningen till varför det inte finns loot-lådor fyllda med kosmetiska prylar i Battlefront II är för att man inte får göra vad som helst med Star Wars-kanon, hävdar EA. Vi kan ju inte gå runt och göra Darth Vader rosa då det skulle solka det heliga Star Wars-universumet, menar EA.

Det finns således ingen customisation för karaktärer i spelet ... eller? Redditorn uninspired_zebra har upptäckt gömda anpassningsmöjligheter i Battlefront II som visar hur du kan förse clone troopers med olika skins. Detta är de enda karaktärerna i videon ovan men uninspired_zebra lyckades hitta några fler. Det finns dock ingen "Pink Vader" att hitta här.

Nu är detta som sagt ingen officiell del av spelet, men man kan ändå tänka sig att EA och Dice inte är så jätteglada över att detta dyker upp bara dagar efter kosmetika och kanon-kommentaren. Å andra sidan är Battlefront II ett av EA:s bästa spel någonsin (enligt EA).

Jameeeen sluuuutaaaa EA 30/11 Kan inte EA bara hålla käften? Allting som kommer ifrån dem just nu skadar endast deras eget varumärke, Star Wars och Disney. Eller förresten EA, fortsätt dumförklara er själva så går jag och poppar popcorn. 30/11 Är det inte dags snart att dra ihop en äggnings-aktion mot EA Sthlms kontor? Då får de ju ett nytt skin till kontoret iaf. 30/11 Jag tror nog att det finns en möjlighet att DICE försökte göra spelet djupare än vad det är men EA's bajsnödiga tidspress ledde till att de fick skippa ''skins'' och annat som hade gjort spelet till ett bättre spel. 30/11 @kebbe: Clone Troopers var väl inte med överhuvudtaget i det första spelet om jag minns rätt så det här ju specifikt utvecklat för Battlefront 2. 30/11 Är det då canon att Kylo Ren ska slåss mot sin morfar Darth Vader? Han fanns inte ens när Darth Vader dog. *oj spoiler på en 35 år gammal film* 30/11 Denna kommentar är nästan dummare än den förra som skrevs på reddit. Jag tror inte detta är canon men det gick ju bra att ha i spelet ändå, eller? :) https://www.youtube.com/watch?v=lg_FoEy8T_A 30/11 Precis. Varför inte olika hjälmar, och rustningar till stormtroopers? Kunna välja mellan olika kön, ras, hudfärger, hår mm. Kanske tom göra en egen Jedi som man kan spela med, kläder och färg på ljussabeln. Möjligheterna finns. Detta skulle kunna vara... 30/11 @Fuidama: Saken är att argumentet att kosmetiska skins inte funkar då det bryter mot canon pga en rosa Vader som exempel är banalt, då det finns kolossalt många kosmetiska skins man skulle kunna implementera (som sett i videon i denna artikel) till kara... 30/11 Skulle inte förvåna mig om det där (videon) är något som var tänkt att komma med spelet från början eller så men EA kanske inte hunnit göra MTX för sakerna så det fick dröja och nu kommer det för att se ut som lite "goodwill" nu med tanke på stormen kri... 30/11
Skicka en rättelse