Halvvägs till undergången.

Ett år efter att det avtäcktes återstår förstås en hel del jobb innan The Last of Us: Part 2 är färdigkodat. Under en paneldebatt under helgens Playstation Experience-mässa berättade regissören Neil Druckmann ungefär hur långt man kommit, skriver VG247.com: spelet ska vara klart till ungefär 50-60 procent. Och gameplay kommer visas om ett halvår, på E3-mässan i juni.

Under en timslång paneldebatt med Druckmann, författaren Halley Gross och skådisarna Ashley Johnson, Troy Baker, Ian Alexander, Victoria Grace och Laura Bailey bekräftades ett par saker som fans spekluerat kring. En karaktär ska vara gravid, och gissningarna om att stora delar av spelet äger rum kring Seattle visade sig stämma.

The Last of Us 2 har ännu inget releasedatum. Det närmaste vi kommit är när en medarbetare skämtsamt pratade om release 2019, men det är inte bekräftat.

@AplAy: Jag förstår, intressant! Tycker dock att Last of Us gör detta bättre än Uncharted, det känns som man har mer frihet i Last of Us. En annan sak jag gillar i Last of Us är att ammon är mycket mer restriktiv, så att man man välja att ödsla 6-7 kulo... 13/12 @McNord: ettan suger. 2an var bäst då det släpptes, inte åldrats med värdighet.. 3an är bra, men kändes som en standalone expansion på 2an. 4an har rätt daterat gameplay, men bra story och miljöer. Snyggt på PS4 pro + 4k/UHD tv. Lost Legacy kan du skipp... 12/12 The Last of Us 2. Game of the forever. Känslan att döda i ettan är nog det mäktigaste i spelväg. Oavsett om det är med en planka, revolver eller pilbåge. Känslan, paniken, brutaliteten. Invävt i en story som skulle platsa på vita duken. Episkt... 12/12 Jag håller med. Fast det är snarare att de implementerar fotografers förmåga att komponera bilderna så att ditt öga vägleds utan att du känner dig tvingad. Det bara känns "naturligt" som om du själv fattade beslutet var du skulle fokusera dina ögon och... 11/12 Precis, det är ett av de få spelen som inte behandlar spelaren som en 5-åring som inte kan tänka själv och vill ha belöningar hela tiden, plus en välskriven story som känns som att någon orkat bry sig om. 11/12 Last of Us är ganska annorlunda, mycket mer storydrivet på en mer "realistisk" och jordlig nivå, vilket också gäller dess gameplay. Det är också betydligt mer slowpace. Uncharted 4 är sjukt vackert och jäkligt kul action blandat med lite galen story,... 11/12 detta spel vill man nog vänta på, inte så att jag trodde release 2018 skulle ske ändå. uncharted spelen är bra, har ännu inte börjat med fyran så kan inte uttala mig men det ska vara ett bra spel bättre än trean och tvåan. 11/12 Spelar igenom Uncharted spelen just nu, ska börja med fyran. Tycker inte alls de var så bra som det sägs, hoppas inte Last of Us är densamma då jag sett fram emot att spela det. 11/12 Väntar med spänning! 11/12
Skicka en rättelse