Kampanjen ska ge oss flera berättelser, enligt rykte.

Spänn fast säkerhetsbältet, för från och med nu fram till premiärvisningen lär vi matas med nya Battlefield-rykten i parti och minut. Förra veckan viskades om att det inte blir något av Bad Company 3-ryktena, utan istället får vi ett Battlefield V som tar oss tillbaka till WW2.

Nu hävdar Kotaku att Dice är mycket försiktiga efter Battlefront II:s lootlådestorm och att man troligen inte komma ha några pay to win-lösningar, utan enbart satsa på kosmetiska lootlådor. Den här diskussionen ska dock befinna sig i sin linda, så planen kan komma att ändras.

Venturebeat rapporterar också om nytt tissel och tassel, som förstås bör tas med en nypa salt:

  • Battlefield V var också arbetsnamnet för Battlefield 1, vilket med andra kan innebära att det slutgiltiga namnet blir något annat. WW2 + Battlefield = Battlefield 2?

  • Co-op är tillbaka! I nuläget ska samarbetsläget vara låst till slumpgenererade conquest-uppdrag men det sägs att Dice kan komma att öka på co-op-dosen.

  • Dice vill bibehålla känslan och utseendet som fanns i Battlefield 1, och dessutom ge oss en kampanj med flera berättelser, uppdelade i episoder. Japp, precis som i BF1.

Bara gör en bild- & ljudmässig remaster av gamla BF2 och behåll spelmekaniken som många ynglingar idag skulle anse vara "hardcore" men som helt enkelt kräver riktigt teamwork och inge jävla Rambo-spelande med HP-regen bakom hinder eller spamma oändligt... 07/03 Battlepacks i BF1 är ju alldeles fine. Helt kosmetiskt material, förutom pusselbitarna som låser upp nya melee vapen...som i sig också är helt kosmetiska. Sen tyckte jag personligen att kampanjerna i BF1 var de bästa som serien haft sedan BC2. Det var... 07/03 @Hipshot: men det hör ju inte till canon ;P 07/03 Hoppas verkligen inte att dom har samma kampanjstruktur som i bf1. Hatade dom uppdelade kampanjerna. Man får ingen helhet och känner inget med karaktärerna. Och har svårt att se att det skulle passa bättre i ww2. Däremot kan man dela upp det som cod gjo... 07/03 Så länge det är kosmetiska ser jag inget problem med dem då jag inte använder skins själv. Sättet dem skötte det på i BF1 var väl okej, du fick skins, XP-boosts och puzzle-pieces i lådorna, inget som påverkade gameplay. Men det finns fortfarande så myck... 07/03 Enbart kosmetiska lådor? Uppfriskande, men jag tror nog det smyger sig in lite xp-boostar och liknande ändå. Nu är väl kanske inte det game breaking iofs. 07/03 "Ja va trevligt!" var första tanken. Sedan så sätter sig en bitter smak. Det kommer inte att bli något nytt BF1942 med asfin grafik och mer fokus på teamplay med en commander/general som organiserar laget. De skulle ju kunna slå ett getöga på "Squad"... 06/03 Arla ringde, de ville ha tillbaka sina kor. 06/03 De får tjäna hur mycket pengar som helst så länge de gör det på ett snyggt sätt. 06/03 Möjligt att de syftar på samma Co-op som finns i Battlefield 3, några få speciellt utformade uppdrag som man spelar med en extra person. I ett uppdrag skulle man flyga en attackhelikopter och då var det fördelaktigt att ha en skytt med sig. Eller kanske... 06/03
Skicka en rättelse