April blir till maj för Obsidians rollspel.

Den 3 april var tanken att uppföljaren till fantastiska Pillars of Eternity skulle släppas. Nu står det dock klart att Obsidian väljer att försena Pillars of Eternity II: Deadfire en dryg (i dubbel bemärkelse för alla som längtar) månad. 8 maj är det nya releasedatumet.

We know you're as excited as we are about the upcoming launch of Pillars of Eternity II: Deadfire. As you have probably guessed, Deadfire is a huge game – significantly larger than the original Pillars of Eternity. Obsidian has been working harder than Abydon himself to make every inch of it awesome, as well as incorporating all the great feedback we have been getting from everyone playing the backer beta.

With this in mind, we are taking just a few extra weeks to polish and put those finishing touches on the game.

Det berättar Obsidian i ett färskt pressmeddelande. Mot slutet av året ska Pillars of Eternity II även släppas till PS4, Xbox One och, ser man på, Switch. Ett bärbart episkt rollspel? Man tackar.

Håller med föregående, ville gilla 1an men fastnade aldrig och har börjat på det 4-5 gånger men men... förutom att storyn var rätt tråkig så gillade jag inte karaktärsutvecklingen och encounter till encounter gameplayet (i princip allt resettar). 15/03 pillars 1 var lite konstigt och klumpigt här o var, men de var bara ta o lära sig vafan grejer gjorde och förstå de konstiga systemet dom hade byggt upp. storyn är väldigt gömd bakom väldigt konstiga namn och händelser. jag hade väldigt lite aning om... 14/03 Jag lyckades heller inte (fast jag trodde att skulle) gilla PoE. Jag tror faktisk för mig var det språket i dialog och story. Jag fick läsa dialoger och texter flera gånger ibland och det blev riktigt tröttsamt. Kanske är jag trög, men jag lämnade spele... 14/03 +1 Jag tror jag har haft åtminstone ett av de två BG spelen installerat på datorn allt sedan de först släpptes. Det fanns också massvis som jag gillade med PoE men inte själva storyn eller karaktärerna man hade med sig. Tyckte inte det var direkt dåligt... 14/03 Håller med, älskar RPG och de äldre "versionerna" men det var något som inte stämde med detta. Har dock svårt att säga vad det var. Hoppas mycket på tvåan. 14/03 Detsamma. Jag var/är en stor Baldur's Gate fan och Baldur's Gate 1 och 2 är bland de bästa spelupplevelserna jag haft. Tyvärr så kunde jag inte säga detsamma om Pillars of Eternity. Tror jag och storyn inte riktigt var kompisar (vart lite väl flummigt... 14/03 Alltid bäst att slipa på spelet och få bort buggar innan släpp. 14/03 Fastnade aldrig för ettan trots att det är en genre som jag älskar. Märkligt. 13/03 Bra, då hinner jag kanske klara det första. Jag är förjävla långsam ibland =) 13/03 Se när ens collectors edition från "kickstartern" trillar in. 13/03
Skicka en rättelse