Ser fortfarande mycket spännande ut.

Det Prey vi fick nöjet att spela i fjol var ett helt annat spel än det Prey 2 som var under utveckling, och lades ner, dessförinnan. Prey 2 utvecklades av Human Head Studios och en tidig trailer för spelet skapade stor uppståndelse under E3 2011. Efter det blev det tyst och efter lång tids dvala skrotades det helt.

En demonstration av hur spelet skulle sett ut läckte ut för ett antal år sedan och många, inklusive jag, tyckte det såg mycket spännande ut. I denna vision för spelet tog spelaren rollen som en prisjägare som jagade utomjordingar i tuffa science fiction-miljöer, dock visade inte trailern upp allt för mycket om hur det skulle bli rent spelmässigt.

Nu har det dykt upp ett nytt klipp från Prey 2 som bland annat visar upp hur skjutandet skulle se ut.

Du kan läsa mer om det nedlagda Prey 2 på Wikipedia.

synd att det inte blev av men som tur var så levererade Prey mer än förväntat 31/03 Byt lite skins här och var och döp om det till "Mega-City One" - släpp! 31/03 DETTA vill jag ha över det skräpet vi fick... Suck 31/03 Fan lönt o visa klipp från nerlagt spel.. nu blev man ännu mer sugen att spela just den versionen :( 31/03 Detta spel ser mer ut som Prey än det spel vi fick. Med det sagt så gör det inget med tanke på att det spel vi fick är ett av det bästa i sin genre sedan System Shock 2. 31/03 Påminner väldigt mycket om Syndicate. 31/03 Det verkar ju som många säger vara rätt Generiskt i denna videon. Men! Något jag dock verkligen gillar är just ljudet, vapnen låter verkligen som de har mycket tyngd i sig! Det är nått jag saknar i dagsläget, mycket vapen låter som ärt-pistoler. :( Förö... 31/03 Får lov att erkänna att det spel som till slut släpptes var långt över förväntan. Visserligen var mina förväntningar också väldigt, väldigt låga, men Prey var ett av förra årets bättre spel i min bok. 30/03 @Kyraal: Håller med dig där, det som visades i trailern var urläckert men det spelmekaniska i den här videon ser inte särskilt speciellt ut jämfört med andra shooters på marknaden. Det nya Prey är ett väsentligt annorlunda spel men det är också väldigt... 30/03 Tror nog jag föredrar det Prey vi fick. Trodde jag skulle hata det. Testade lite sen glömde jag spelet i över ett år nästan. Men fastnade totalt när jag gav det en chans igen. Detta verkar för mycket som Destiny, Halo etc. 30/03
Skicka en rättelse