Innan The Last of Us: Part 2.

Den amerikanska speltidningen Game Informer avslöjade nyligen en rad nya detaljer kring Sonys kommande zombie-spel Days Gone.

Bland annat så skrev de att det inte finns någon möjlighet att ändra utseendet på spelets huvudkaraktär under spelets gång. Det du kan ändra dock är huvudkaraktärens motorcykel som du kan ändra färg på, sätta nya avgasrör på samt andra grejer som ibland kan påverka motorcykelns körstil. Delar till motorcykeln och annan loot får du genom att utforska spelets öppna värld.

Du kan också läsa att spelet kommer vara runt 30 timmar långt men att det finns mer att göra efter spelets huvudhandling är över.

Days Gone kommer snurra med 30fps på både PlayStation 4 och PlayStation 4 Pro. På Pro har du dock möjlighet att spela spelet i 4K (checkerboard).

Det som kanske är mest intressant att läsa är att spelet kommer släppas under början av 2019 och att det kommer släppas innan The Last of Us: Part 2.

Tja det är din tolkning. Jag menade bara på att för egen del skulle jag tycka att det var roligare att läsa om spel och hänga med i hypen om det drog igång lite närmre release. Att läsa om spel som är år och ett antal förseningar bort känns mest frustre... 13/05 Efter ha sett första trailer på E3 2016 blev jag såld. Efter ha sett lite gameplay från spelet igår kväll så blir det ett köp från dag 1. Kommer nog bli bland de fetaste zombie spelan av all time tsm lou2 12/05 Japp. Länk i mitt förra inlägg i tråden. De har satt ribban rätt högt redan från start. 2014 började förproduktionen och 2015 var de igång på riktigt och då sade de bland annat: Kan säga att det funkade på mig iallafall! De har för avsikt att pressa PS4... 12/05 Ser riktigt coolt ut och blir ett givet köp till min PlayStation 4 vanilla. Hoppas de får till motorcykelkörningen då det ska transportera sig en hel del i den öppna världen. Detta blir viktigt att de får till en rolig o bra känsla i hojen. 11/05 Vilka är det som utvecklar det här spelet? Är det Sony Bend? 11/05 Dryg väntan framför sig, men hellre det än ett halv färdigt spel. 11/05 Så de ska vänta med att släppa information för att de flesta gamers är giriga och har inget tålamod? Finns annat att göra medans man väntar. Nu för tiden så kvittar det vad utvecklarna gör, alltid någon som gnäller om något. 11/05 Absolut, men det tråkiga är ju att hypemaskinen ska gå så länge. Hade varit bättre att hålla tyst om det tills nu, premiärvisa e3 2018 och sen släpp början av 2019. ”Väntan” hade då ”bara” varit ett mer rimligt halvår. 11/05 @nils45: Det tar tid att utveckla bra spel nu för tiden. När ubisoft annonserade assassins creed origins så hade dom ju redan hållit på med det ett bra tag. 11/05 Visar spelet 2016, släpps 2019. Bra att dom gör ett ordentligt spel, men wow, stora hopp. 11/05
Skicka en rättelse