Cory Barlog hjärta PS4 Pro.

Den här konsolgenerationen är inte som de tidigare. För första gången har två konsoler – Playstation 4 och Xbox One – fått varsin uppgradering – Playstation 4 Pro och Xbox One X. Regissören bakom God of War, Cory Barlog, kan givetvis inte uttala sig om hur det är att jobba med Xbox, men i Playstation-fallet är han väldigt nöjd med PS4 Pro och vad den innebär.

I liked PS4 to PS4 pro in the sense that with PS3 and PS4, it felt like, we’ve got to throw everything out, you know? We had to redo everything. I don’t like those situations as a developer because I feel like I just got this thing.

But if we can continue to incrementally grow, I think that it simply just allows us to push the limits without having to rewire our brains and figure everything out again.

Det berättar Barlog för Daily Star. Med stegvisa uppgraderingar kan utvecklarna pressa gränserna utan att behöva börja om från början. Han välkomnar ny hårdvara men understryker att ju mer bekant en utvecklare är med hårdvaran, desto bättre blir resultatet.

I think the more times we can be familiar, the better.

Sen tillkommer alla Rockstar Social Club-versioner också, som gick att köpa mycket billigare än Steam-versionen. 06/06 Jag kör med Playstation4pro + Switch! Så jag drunknar i bra spel. Och kan köpa vissa bara för att dom är skönare att spela i bärbart läge. Vill inte spela på PC pågrund av att det är lite bökigare. För mig som är pc allergisk. Köpte en bärbar för räknin... 06/06 @Star Lord: ja den där kontrollen har jag sett tidigare. Den kom efter jag införskaffade mig min speciallösning med adapter, usb hubb. Trådlös xbox360 mottagare + kontroll för att kunna köra på ps4 :) Men hade jag skaffat idag hade jag nog testat med... 06/06 https://cdn.pji.nu/product/standard/800/4655834.jpg Prisjakt (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4655834) listar power.se (https://www.power.se/gaming-och-underhaallning/gaming-konsol/kontroller/hori-ps4-onyx-controller/p-652455/) som billigast inklu... 06/06 @Star Lord: ja så är det väll men själv måste jag alltid svära för mig själv.när jag måste spela på ps4 spel som skulle fungera lika bra eller bättre på pc. Jag måste krångla till för att kunna spela med en xbox 360 kontroll för sony vägrar alternativa... 06/06 Anledningen till att Sony äger är att de släpper mycket bra spel regelbundet. År efter år. Som det ser ut nu börjar tredjepart i allt större utsträckning snappa upp detta och göra helt exklusiva titlar till PS4. De har insett att en spelutvecklare skrat... 06/06 Gör spel till pc så slipper du det bekymmret :P Ps4 är en sopkonsol som bara råkar vara poppis 06/06
Skicka en rättelse