Får Diablo III sällskap?

Wii U må ha sålt uselt, men det hindrade inte Nintendo från att i vanlig ordning släppa ett par utmärkta spel. Och med en Switch som på kort tid sålt 50 procent bättre (knappt 20 miljoner, mot 13 miljoner sålda Wii U totalt) förstår man att Nintendo gärna återlanserar en del spel.

Det har man gjort med t.ex. Mario Kart 8 och Donkey Kong Country, och nu ryktas också New Super Mario Bros U vara på väg till Switch.

Ryktena kommer från källor med kopplingar till Nintendo of Europe och stärks av andra källor, skriver en Neil Robertson för Comic Book. Robertson har tidigare rapporterat om Nintendo-relaterade rykten. Flera källor menar att titeln (eller arbetsnamnet) är Super Mario Bros U Deluxe och att det innehåller originalspelet samt expansionen New Super Luigi U-tillägget. Det cirkulerar också uppgifter om ytterligare, ej närmare preciserat innehåll. Det kan bli fråga om release i år, menar vissa källor.

Uppgifterna har såvitt känt inte kommenteras av Nintendo, och är följaktligen att betrakta som rykten.

New Super Mario Bros U fick ett med Nintendo-mått mätt "svagt" mottagande (3 av 5 av FZ:s recensent). Men med 5,7 miljoner sålda ex är det ett av de mest framgångsrika Wii U-spelen.

Även Blizzard är på gång med ett Switch-spel. Häromdagen stod det klart att Diablo III kommer till Nintendos konsol, närmare bestämt innan året är slut.

Trialern från Nintendo New Super Mario Bros. U Deluxe https://www.youtube.com/watch?v=6wTFy-pJFMI 25/10 Jag håller med. Bara att Nintendo, som jag har förstått kallar Switch mer för sin nästa stationära konsol än att de kallar den för sin nästa bärbara konsol. Men det är nog bara för att de vill försöka sälja lite fler New Nintendo 3DS och New Nintendo... 18/08 Jepp att de har gått tillbaka till kassetter är en fördel, vs dvd skivor, det ska ju vara bärbart till Switch. 18/08 Jag har både Wind Waker på Gamecube och HD versionen på Wii U. Twilight Princess har jag inte köpt HD versionen av men jag har det till både Gamecube och Wii. Jag ser att det är mycket bättre att Nintendo har gjort så som de har gjort med Switch. Tycker... 18/08 Verkligen! Skaffade aldrig Wii U-versionen, men nu är suget efter WW extremt stort. På många sätt mitt favoritzelda i 3D, men barndomskärleken till Ocarina of Time är för stor för att förstaplatsen ska förändras. 18/08 Kan vara för att Wii U som konsol betraktad var övervägande ointressant som om de själva stämplade den som ett mellanbar. Många trodde nog att Wii U var för Wii som PS4 Pro är för PS4. Jag och många miljoner fler Switchägare glädjs när Wii Us fina spel... 18/08 Jag vet inte var jag ska börja.. Först och främst (som jag redan skrivit) så HAR ju nya versioner av så gott som samtliga stora titlar från Nintendo släppts i nya versioner eller utannonserats att de jobbas på. Vet inte riktigt hur mycket mer vi kan beg... 18/08 Wind Waker skaffade även jag, men det va typ det enda spelet som gjordes remake på och då var det från en konsol långt bak i tiden. Inte från Wii till Wii U! Jag köpte lite dumt nog även Mario Kart 8 en gång till på Switch, vilket jag i efterhand tyckte... 17/08 Förstår inte hatet mot alla Wii U portar. Äger själv en Wii U men välkomnar verkligen att spelen även kommer till Switch. Det är långt ifrån alla som har upplevt spelen då så få köpte en Wii U och till ni som gjort det, köp det inte? 17/08 Om nu varenda Wii U spel kommer till Switch kan konsolen lika gärna heta Wii U: Switch 17/08
Skicka en rättelse